Sort by
Sort by

Els productes Nestlé que contenen oli de palma són segurs per a la salut?

Nestlé garanteix que aquests i tots els seus productes són totalment segurs per a la salut.

Els potencials riscos a què es refereix un informe de l'Autoritat Europea de Seguretat Alimentària (EFSA) i que han estat difosos per alguns mitjans guarden relació amb el tractament al fet que se sotmet la matèria primera després de la seva recol·lecció perquè sigui apta per a consum i durant el procés de fabricació dels productes als quals s'incorpora.

En el nostre cas, seleccionem als nostres proveïdors i monitorem contínuament els nostres processos per a assegurar-nos que tots els nostres ingredients se sotmeten a rigorosos controls de seguretat i compleixen amb tots els requisits legals, així com amb les recomanacions en matèria de seguretat d'experts de FAO/OMS, entre altres institucions.

És important destacar que en el procés d'elaboració dels nostres productes no es generen greixos trans, ja que no utilitzem cap greix ni oli hidrogenat (els greixos trans es relacionen amb un major risc de malalties cardiovasculars).

La utilització de l'oli de palma es realitza per motius sensorials com la textura. En comparació amb els olis convencionals (oliva, gira-sol), és més resistent i manté molt millor la conservació del producte.

Contràriament al que es creï, l'oli de palma és el greix sòlid amb el menor percentatge de greixos saturats. Conté un 52% de greixos saturats, quantitat inferior a la d'altres greixos d'aplicació similar, com l'oli de coco (92%), la mantega (66%) i el sèu (54%) i, a més, conté un 38% de grasses monoinsaturades i un 10% de poliinsaturades.

Un dels nostres compromisos nutricionals és la millora contínua en la quantitat i qualitat de greixos dels nostres productes. D'acord amb aquest compromís, estem alineats amb les recomanacions de l'OMS en relació amb greixos saturats (com l'oli de palma) i greixos trans i estem reduint els nivells de greixos saturats dels nostres productes.