Sort by
Sort by

Coneix a Laura González Montoya, responsable de Nutrició de Nestlé Espanya

Laura

Laura és diplomada en Nutrició Humana i Dietètica, Llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments i Màster en Desenvolupament i Innovació d'Aliments.

Durant
més de 10 anys ha exercit en centres sanitaris, i en diverses empreses d'alimentació, (I + D, qualitat, o anàlisi sensorial), a més de participar, en col·laboració amb la UAB en l'estudi "Valorització d'un hidrolitzat de Glòbuls Vermells : Utilització del Grup Hemo en Aliments Funcionals i Altres Productes de la Hidròlisi en Altres Usos "que va obtenir el Premi Internacional a la Innovació Tecnològica Luis Pieri-2008.


Actualment
és la responsable de Nutrició, Salut y Benestar de Nestlé Espanya, gestionant principalment projectes en 3 àrees:

  • Formulació i reformulació: amb la col·laboració de les direccions tècniques, centres d'operacions i unitats d'I + D a nivell internacional.
  • Informació: implementació de l'estratègia mundial de comunicació nutricional per garantir la informació responsable, transparent, veraç i basada en l'evidència científica.
  • Educació: responsable del desenvolupament d'eines com Nutriplato, juntament amb col·laboradors interns i externs, per promoure hàbits de vida saludables en la població.