Sort by
Sort by

Menú Planner

Una eina de Nestlé per planificar menús setmanals equilibrats i bons
Ordenador y alimentos

Menú Planner, la plataforma interactiva de Nestlé per menjar bo i equilibrat

En el marc dels 10 compromisos nutricionals, el 2014 Nestlé va llançar Menú Planner, una eina interactiva per ajudar les famílies a planificar els seus menús setmanals de manera senzilla i assegurar l’equilibri nutricional de les racions diàries i setmanals d’aliments (fruites, verdures, llegums, carns, peixos, etc.) i de la distribució de calories per tipus de nutrient (50-55% d’energia procedent d’hidrats de carboni, 15% d’energia procedent de proteïnes i 30-35% procedent de greixos). Totes les receptes estan revisades per nutricionistes i per cuiners experts.

I per sopar? Sopar Planner, sopars saludables en un sol clic

El 2016, Nestlé va presentar Sopar Planner, una plataforma online que suggereix sopars saludables i equilibrats tenint en compte el que s’ha menjat al migdia. Facilita opcions diverses de receptes per a la nit i proposa o bé un plat únic o bé un primer i un segon si l’usuari ho prefereix, i sempre proposa unes postres!

Només cal que l’usuari indiqui què ha menjat al migdia i triï per sopar entre un plat únic o un primer i un segon. Amb un sol clic, rep una proposta de sopar saludable i equilibrat. A més, si el menú proposat no convenç, es pot modificar o demanar una altra recepta.

La Llista de la Compra

Per facilitar també les compres, Nestlé ha posat en marxa la Llista de la Compra. Com funciona? L’usuari selecciona les receptes que vol cuinar al llarg de la setmana i, segons els menjars escollits i el nombre de comensals, la plataforma genera una llista amb tots els ingredients que cal comprar i les quantitats necessàries.