Sort results by
Sort results by
Gestió sostenible de l'aigua

Aigua mineral natural de Reserva de la Biosfera de la Unesco

Nestlé Aquarel és una aigua mineral natural que brolla des de Reserves de la Biosfera de la Unesco, un origen natural privilegiat i pur.

Les deus d'on prové la nostra aigua són Avets -situat en ple cor del Parc Natural del Montseny- i Jaras -a Herrera del Duc-, especialment triats per la seva baixa mineralització i la protecció dels seus ecosistemes.

Des de Nestlé Aquarel® ens comprometem amb diverses iniciatives mediambientals, i dediquem els nostres recursos i coneixements a protegir aquest aigua mineral natural i aquests entorns perquè pugueu gaudir-la en el seu estat de puresa original.

Sibèria

La Reserva de la Biosfera de La Sibèria i Nestlé Aquarel junts per a donar suport a aquest paratge natural

Hem signat un acord amb la Diputació de Badajoz i el Centre de Desenvolupament Rural La Sibèria, que es traslladarà en accions per a impulsar l'economia verda, el sector agroalimentari i el turisme de naturalesa en família; així com el foment de les bones pràctiques mediambientals, la creació d'una xarxa de voluntariat i campanyes d'educació mediambiental que acompanyin els programes educatius posats en marxa per la Reserva de la Biosfera de La Sibèria.

Infografía Aquarel

La nostra prioritat és impulsar l'economia circular

Any rere any incrementem l'ús de plàstic PET ja reciclat per a la producció de les nostres ampolles. Actualment més del 40% de les nostres ampolles, que ja són 100% reciclables, conté entre un 25% i un 100% de plàstic reciclat. La nostra meta és aconseguir un cicle totalment tancat per al nostre plàstic PET i que cap ampolla acabi tirada en la naturalesa.

nestle aquarel logo

Més marques d'AIGUA per a descobrir

CTA Button Item