Sort by
Sort by

Ajudem les persones a prendre mesures proactives per a millorar la seva qualitat de vida mitjançant la nutrició. La nostra gamma inclou vitamines, minerals i suplements diversos

A la vida es produeixen també moments en els quals necessitem d'un major suport nutricional que uns altres. Per això també oferim la nostra gamma de productes a aquelles persones que s'enfronten a situacions de salut especials, com a alimentació insuficient, requeriments augmentats, falta d'apetit, problemes de control de pes, problemes de deglució, entre altres. Els nostres productes s'emparen en l'evidència científica i es desenvolupen per a contribuir a favor de la salut de les persones.

Les nostres marques ofereixen suport a nivell mundial a tota mena de persones, des de les quals necessiten complementar la seva nutrició en el seu dia a dia fins als atletes que requereixen de la major exigència nutricional.

La nostra experiència ens permet abordar diferents àrees com són: estil de vida actiu i benestar, nutrició cel·lular, introducció primerenca d'al·lergògens alimentaris, salut intestinal, envelliment saludable, creixement saludable, hidratació, fitness, immunitat, bellesa, control de pes, rendiment mental, salut muscular, òssia i articular.

pareja senior ciclismo
pareja senior ciclismo
pareja senior ciclismo
vital proteins logo

Vital Proteins és aquí per a ajudar a aprofitar al màxim cada moment, tots els dies. Perquè sabem que sentir-nos bé, tenir el millor aspecte i obtenir el màxim rendiment és vital. El benestar és un viatge i som aquí per a donar-te suport en cada pas del camí. La intenció de Vital Proteins és senzilla: crear productes a base d'ingredients naturals i que ajuden al fet que et sentis bé amb tu mateix.

Vital Proteins és la companyia líder en col·lagen als Estats Units oferint complements premium per a bellesa i benestar. La companyia s'està expandint globalment acompanyant, cada dia, a més usuaris en el seu camí cap al benestar.

natures bounty logo redondo

Els complements nutricionals de Nature's Bounty® estan verificats per científics i experts en fabricació compromesos per a garantir els estàndards de qualitat més alts.

El nostre compromís inclou que els nostres complements només utilitzin ingredients de proveïdors que compleixin amb els nostres estàndards de qualitat i seguretat.

Des del benestar fins a la bellesa, passant per l'energia i el suport al sistema immunitari, ajudem a millorar la qualitat de vida de les persones. La nostra gamma inclou multivitamínics, probiòtics i productes per a ajudar a que el teu cabell, pell i ungles tinguin un aspecte més saludable.

solgar logo redondo

Solgar® és el resultat de més de 70 anys de compromís amb la salut i el benestar. Quina és la nostra missió durant aquestes dècades? Crear els millors suplements nutricionals en lots petits.

A Solgar® formulem els nostres productes basant-nos en la naturalesa i en els últims descobriments científics. El nostre objectiu és elaborar complements alimentosos amb matèries primeres de la millor qualitat, per això seleccionem acuradament els ingredients i els sotmetem a estrictes controls de qualitat en els diferents processos de fabricació.

optifast logo redondo

La gamma de productes Optifast® ajuda a perdre pes o mantenir el pes perdut. Són substitutius de menjars principals nutricionalment adequats que compten amb més de 30 anys d'experiència i més de 100 estudis clínics en el context de programes multidisciplinaris de pèrdua de pes. La gamma de productes inclou batuts, barretes, natilles i sopa.

A més, OPTIFAST® ofereix plans nutricionals flexibles segons els objectius de pèrdua de pes i l'estil de vida personal.

meritene logo redondo

Per a adaptar-se a les necessitats de cada persona, Meritene® ha desenvolupat una gamma completa de solucions nutricionals d'alta qualitat, amb proteïnes, vitamines i minerals necessaris per a completar la dieta si és precís.

La gamma de productes Meritene® inclou:

  • Meritene® Fuerza y Vitalidad: nutrició sènior. La seva fórmula NutriPlus combina proteïnes d'alta qualitat i 19 vitamines i minerals per a mantenir la massa muscular, reduir el cansament i la fatiga, i cuidar el sistema immunològic.
  • Meritene® Mobilis®: un suplement nutricional amb ingredients específics per a ajudar a cuidar dels ossos, músculs i articulacions, com el col·lagen hidrolitzat o l'àcid hialurònic. A més, la seva exclusiva fórmula ARTI-PRO també conté proteïnes d'alta qualitat, 13 vitamines i minerals.
  • Meritene® Proactive: l'aliat nutricional de la dona durant la peri-/menopausa. La seva fórmula NutriActive, inclou proteïnes d'alta qualitat, per a conservar la massa muscular, i vitamines i minerals, com a Calci, Vitamina D i Magnesi, que contribueixen a mantenir els ossos forts i facilitar l'energia necessària per a un ritme de vida actiu.
meritene nutrición reforzada logo

A Meritene® Nutrición Reforzada sabem de la importància de cuidar als nostres majors, tal com ells ho van fer amb nosaltres, i volem contribuir a un bon envelliment en el seu dia a dia.

La gamma de productes Meritene® Nutrición Reforzada inclou solucions altament nutritives de fàcil ingesta en les quals cada cullera compta per a recuperar la tranquil·litat i l'interès pels menjars.

La gamma inclou purés i cereals d'alt valor nutricional, textura òptima i sabors naturals.

meritene junior logo redondo

Meritene® Junior és la riquíssima gamma de suplements nutricionals per a nens i adolescents que ajuda a complementar la seva dieta habitual, aportant energia, proteïnes, vitamines i minerals necessaris per al seu desenvolupament i rendiment.

La gamma de productes Meritene® Junior batuts de deliciós sabor xocolata i vainilla i en pràctics sobres individuals. I Meritene® Junior Pro, aliment en pols amb deliciós sabor de llet indicat per a nens d'1 a 10 anys en risc nutricional i dissenyat per a contribuir al seu normal desenvolupament i creixement.

pure encapsulations logo

En Pure Encapsulations®, sabem que el que importa està a l'interior. Per això, hem dedicat els últims 30 anys a la recerca, la innovació i el desenvolupament de la nostra completa gamma de complements alimentosos de màxima qualitat amb la qual oferim productes de formulació exclusiva, elaborats amb ingredients d'alta qualitat que compten amb suport científic. Tot el que es necessita, i res més.

Els productes de la gamma Pure Encapsulations® són SENSE additius innecessaris i molts al·lergògens comuns. Ofereix una gran varietat de complements alimentosos, formulats per a donar suport a diferents necessitats, com a suport immune o cardiovascular, benestar diari, salut digestiva, esport i energia, entre altres.

logo

Wobenzym® és una marca alemanya amb una dilatada trajectòria de més de 70 anys. Des dels seus inicis, els productes de Wobenzym® s'han basat en combinacions enzimàtiques úniques i clínicament provades.

Actualment Wobenzym® és present en gairebé 30 països on compta amb la confiança de milions de persones.

En Wobenzym® creiem que totes les persones mereixen gaudir de la vida procurant la salut del seu organisme. Per això, tots els productes Wobenzym® i Wobecare® estan desenvolupats i testats clínicament per a fer exactament això: mantenir-te en moviment i ajudar-te a participar i gaudir de la vida d'una forma natural.