Sort by
Sort by

 

IT

Som un equip multicultural i divers de professionals en Tecnologies de la Informació (IT), gestionant la transformació digital més gran i el major entorn d'operacions IT al sector de l'alimentació. Treballem amb tecnologies de darrera generació i els millors partners externs per proporcionar solucions tecnològiques que permetin a Nestlé connectar amb milions de consumidors i clients a tot el món.

Transformem la utilització de dades gràcies al machine learning, advanced analytics, i introducció de l'automatització per impulsar les oportunitats a la Indústria 4.0 en els àmbits de Supply Chain i Producció, així com per aprofitar les oportunitats del comerç electrònic per atendre millor els nostres clients .

A més, com a part de l'equip d'IT, som responsables de la implementació de tecnologies, processos, dades i sistemes segurs i compatibles, fet que permetrà la creació de nous models de negoci, així com plataformes digitals i analítiques orientades al consumidor.

Treballem amb totes les funcions corporatives de Nestlé per oferir productes i solucions d'IT que modelin la nostra transformació digital.

Trabajadoras

Busquem

Som un equip multicultural i divers i busquem persones que comparteixin els nostres valors: que siguin curioses, innovadores, amb esperit col·laborador i apassionades per les noves tecnologies i amb destresa digital.

Cerquem persones que creguin fermament que l'única manera d'avançar és treballant i que motivades pel desafiament de millorar la vida dels consumidors mitjançant l'ús responsable de la tecnologia. Si vols deixar empremta, no hi haurà límits a la teva carrera a IT a Nestlé.

Testimonis del nostre equip

El departament de Security & Compliance d'IT a Nestlé té un impacte directe perquè garanteix que milions de clients gaudeixin dels nostres productes i millorin la qualitat de vida.

Eugenio
Eugenio