Sort by
Sort by

Imagina que poguessis fer un cafè d'alta qualitat a casa teva, amb tan sols prémer un botó. Gràcies a NESCAFÉ® Dolce Gusto® és possible. Podràs gaudir d´una gran varietat de cafès com si estiguessis en una cafeteria i amb total llibertat per personalitzar cada beguda totalment al teu gust.

Des dels cafès sols més intensos, passant pels cafès amb llet deliciosament cremosos, fins a arribar als tes refrescants i les xocolates dolces: hi ha més de 30 varietats per escollir

La nostra càpsula intel·ligent patentada manté l'aroma i la frescor originals per oferir-te l'experiència cafetera que tant t'agrada. I el nostre exclusiu sistema d'alta pressió arriba fins a 15 bars, permetent així extreure totes les aromes i preparar el cafè amb una crema espessa i vellutada, com a tu t'agrada.

Gaudeix de les begudes amb el nivell exacte d'intensitat. Tant si vols prémer un botó i oblidar-te com si prefereixes tenir un control total, hi ha una màquina per a tu. El mode manual et permet controlar la quantitat d'aigua de la tassa amb un senzill interruptor de palanca, i el mode automàtic et proporciona sempre la mateixa intensitat i sabor només prement un botó.

Got de cafè
Cápusla de cafè Dolce Gusto
Màquina de cafè
Hombre con gafas de sol
Hombre con gafas de sol
Hombre con gafas de sol
Recol·lector de cafè
Logo Nescafé Dolce Gusto

Més marques de CAFÈ per descobrir

CTA Button Item