Sort results by
Sort results by

Imagina que poguessis fer un cafè d'alta qualitat a casa teva, amb tan sols prémer un botó. Gràcies a NESCAFÉ® Dolce Gusto® és possible. Podràs gaudir d´una gran varietat de cafès com si estiguessis en una cafeteria i amb total llibertat per personalitzar cada beguda totalment al teu gust.

Des dels cafès sols més intensos, passant pels cafès amb llet deliciosament cremosos, fins a arribar als tes refrescants i les xocolates dolces: hi ha més de 30 varietats per escollir

La nostra càpsula intel·ligent patentada manté l'aroma i la frescor originals per oferir-te l'experiència cafetera que tant t'agrada. I el nostre exclusiu sistema d'alta pressió arriba fins a 15 bars, permetent així extreure totes les aromes i preparar el cafè amb una crema espessa i vellutada, com a tu t'agrada.

Gaudeix de les begudes amb el nivell exacte d'intensitat. Tant si vols prémer un botó i oblidar-te com si prefereixes tenir un control total, hi ha una màquina per a tu. El mode manual et permet controlar la quantitat d'aigua de la tassa amb un senzill interruptor de palanca, i el mode automàtic et proporciona sempre la mateixa intensitat i sabor només prement un botó.

Recol·lector de cafè

Per a una millor tassa de cafè, i amb el millor sabor

Aquesta tassa de cafè és el resultat duna promesa. Una promesa de cultivar i portar el cafè a casa teva d'una manera més respectuosa i sostenible.

L'agost del 2010, vam llançar el Plan Nescafé, un projecte que reforça els compromisos de Nestlé amb el cultiu, la producció i el consum sostenibles de cafè. El Plan Nescafé és una sèrie d’objectius que ajudaran a optimitzar la nostra cadena de subministrament de cafè. Per exemple, oferim als agricultors plàntules resistents a les malalties i els formem en pràctiques sostenibles per ajudar-los a afrontar el futur amb confiança. I el nostre programa Podback ajuda als clients d'altres marques a reciclar les càpsules de cafè.

Logo Nescafé Dolce Gusto

Més marques de CAFÈ per descobrir

CTA Button Item