Sort by
Sort by
 

Comunicació

Els nostres professionals de la comunicació creen la història de com la nostra empresa i els nostres productes contribueixen a crear un futur més feliç i saludable per a les persones, les comunitats i el planeta.

Hem parlat amb una amplia varietat de destinataris, inclosos mitjans de comunicació, organitzacions no governamentals, organitzacions internacionals, líders d'opinió clau, empleats, consumidors i el públic general.

Trabajadores hablando
 • Relacions amb els Mitjans
  Seràs la veu de l'empresa, t'encarregaràs de les relacions amb els mitjans de comunicació impresos, ràdio i internet.
 • Relacions Públiques
  Forjaràs i mantindràs relacions amb parts interessades externes i representaràs els interessos de l'empresa davant d'entitats externes molt variades.
 • Comunicació digital
  Desenvoluparàs estratègies i contingut de comunicació digital i en xarxes socials per ajudar a impulsar el valor de marca i la reputació corporativa de Nestlé.
 • Comunicació interna
  La teva feina ajudarà a generar el compromís que motiva els empleats i els fa enorgullir-se de treballar a Nestlé.

Busquem

Persones molt organitzades que se senten còmodes gestionant múltiples projectes en un entorn canviant i dinàmic.

Persones amb esperit d’equip i una gran capacitat de resistència al estrès, així com per entaular relacions amb una gran varietat d’interlocutors.

La teva actitud proactiva i positiva es complementarà amb un sentit de la creativitat molt desenvolupat. L'agilitat, la persistència i l'orientació als resultats són clau.

Reunión de equipo

Testimonis del nostre equip

Els desafiaments inspiradors, l'impacte global i el treball transcendent són algunes de les raons per les quals cada dia és diferent a Nestlé. Estic contínuament desenvolupant habilitats essencials, explorant les meves passions i marcant una autèntica diferència gràcies a una funció gratificant i variada.

Neil
Neil