Sort by
Sort by
 

Enginyeria

Els nostres enginyers contribueixen a millorar les processos, l'estratègia d'operacions i els projectes de fabricació. Al mateix temps que són responsables, en general, dels nostres actius fixos, ajuden a garantir que els nostres recursos es mantinguin, siguin competitius, compleixin les normes i siguin segurs. Els enginyers de Nestlé també gestionen un programa d'inversió de capital corporatiu de milers de milions de francs suïssos.

L'enginyeria a Nestlé engloba les operacions digitals, cosa que garanteix que s'apliquin i integrin les millors tecnologies de la "indústria 4.0" als nostres actius per optimitzar el seu rendiment. Els enginyers de Nestlé també tenen responsabilitat mediambiental, ja que ofereixen solucions i tecnologies en àrees com ara el reciclatge de plàstics, les energies renovables, les emissions zero de carboni i la reutilització de l'aigua.

Ingenieras

Busquem

Enginyers apassionats per les noves tecnologies que volen formar part d'un viatge de transformació digital.

Seràs àgil, creatiu i amb una mentalitat centrada en les solucions, especialment per ajudar a encaminar la indústria cap a un futur més verd i sostenible. Acceptaràs la diversitat i la inclusió, i tindràs curiositat per treballar a totes les categories de productes, zones geogràfiques i funcions.

Reunión de equipo

Testimonis del nostre equip

Ser el líder de la transformació digital d'una de les nostres fàbriques em va obrir els ulls sobre les ineficiències dins dels nostres processos i em vaig adonar del potencial que tenim per, amb tan sols un clic, facilitar-los la vida als companys i empleats de la planta en les tasques diàries.

Micky
Micky