Sort by
Sort by

Nestlé al món

Oficina central Vevey Nestlé, amb seu a Vevey (Suïssa), va ser fundada el 1867 per Henri Nestlé i actualment és l'empresa líder mundial en nutrició, salut i benestar. Les vendes el 2020 van ascendir a 84.300 millones de francos suizos milions de francs suïssos. Organitzativament, Nestlé s'estructura en 3 àrees geogràfiques: Emena (Europa, Orient Mitjà i Nord d'Àfrica), Amèriques i Àsia-Àfrica-Oceania i realitza operacions a pràcticament tot el món.

Si voleu consultar el contacte de les oficines de tot el món i les seves pàgines web, entreu al Directori.

 

 

 

RECONEIXEMENTS A NESTLÉ

No ens movem pels premis i reconeixements. No obstant això, estem orgullosos que els nostres esforços i assoliments en matèria de sostenibilitat hagin estat reconeguts en 2018 per agències de classificació i rànquings líders a nivell mundial. També estem oberts a treballar aplicant els seus suggeriments per a promoure la millora contínua.

FTSE4Good Index

Nestlé va ser, per sisè any consecutiu, l'única companyia fabricant de fórmules infantils que va superar els requisits sobre la comercialització de substitutius de la llet materna de l'índex FTSE4Good.


Access to Nutrition Index™ (ATNI)

Nestlé va repetir en 2017 la segona posició en aquest índex que classifica als majors fabricants d'aliments i begudes a nivell mundial basant-se en els seus compromisos i comportaments relacionats amb la nutrició.


Dow Jones Sustainability Indices

Per segon any consecutiu, Nestlé va ocupar la primera posició en aquest índex. La companyia es va classificar com el líder de la indústria en la categoria de productes alimentaris, amb una valoració de 89 sobre 100, obtenint la màxima puntuació de 100/100 en les seccions d'aigua i estratègia per al clima.


Climate Disclosure Leadership Index

Nestlé es va posicionar al capdavant de la llista de multinacionals incloses en l'Informe 2017 sobre canvi climàtic i en la llista A del Clima de Carbon Disclosure Project (CDP), una organització internacional sense ànim de lucre que valora les accions dirigides a reduir emissions i a atenuar els riscos relacionats amb el clima en la cadena de subministrament.


The Global 100

Nestlé va ser reconeguda en 2017 com una de les 100 empreses més sostenibles del món en l'índex Global 100 Most Sustainable Corporations in the World, realitzat per Corporate Knights.


Ceres

Nestlé va obtenir la millor puntuació dins d'aquest sector en l'estudi Feeding Ourselves Thirsty de Ceres, que analitza la gestió del risc hídric en 42 multinacionals


10º posició en el rànquing World’s Most AdmiredCompanies de la revista Fortune


33ª posició en el 2018 Global RepTrak® Top 100 - Rànquings & Premi Scores


61ª posició a nivell mundial segons el rànquing BrandFinance Global 500


31ª posició en el RankingTheBrands top 100| 2018


2ª posició en Compro Espanya-Latam 2017


FULL DE RUTA DE NESTLÉ

Els 4 avantatges competitius Nestlé

  • La més àmplia gamma de productes i marques Nestlé adaptada als gustos i les preferències dels consumidors de cada país.
  • La xarxa privada més gran del món d'investigació i desenvolupament (I+D) al servei de la nutrició
  • La multinacional de les multinacionals, donat que genera riquesa a tots els països en què opera
  • Diversitat de nacionalitats i de cultures de l'equip humà, amb els mateixos valors i uns objectius comuns

Més informació respecte el full de ruta de Nestlé