Sort by
Sort by

Comença la teva aventura a Nestlé Espanya

Comienza tu aventura en Nestlé España

Volem que el teu procés de selecció amb Nestlé sigui el més senzill i entretingut possible.

Aplica

1 – Troba la posició ideal i aplica

Publiquem totes les nostres vacants aquí a la secció d'ocupació de Nestlé. Si trobes una posició que s'ajusti als teus interessos, experiència i motivacions, aquí és on comença el teu viatge. Una vegada hagis completat el teu registre estaràs llest per començar el procés de selecció amb nosaltres.

Lupa

CV/curriculum vitae

2 - Comparteix la teva experiència

Recorda que mitjançant el teu currículum podràs explicar-nos la teva experiència professional, així com la teva formació acadèmica que podran ajudar-te a aconseguir participar en el procés de selecció de la vacant sol·licitada..

Entrevista inicial

3 – Primer contacte amb l'equip de talent de Nestlé España

Si el teu perfil professional capta l'interès del nostre equip de selecció per a la vacant que has sol·licitat, es posaran en contacte amb tu per a realitzar una entrevista inicial. Consisteix a mantenir una primera conversa amb la finalitat d’ajudar-nos a comprendre els teus interessos, experiència i motivació, així com una oportunitat per tal que puguis entendre més detalladament la vacant que has sol·licitat.

Teléfono

Entrevista amb el People Manager de la vacant sol·licitada

4 - Coneix al People Manager

La següent etapa serà probablement una entrevista, pot ser virtual o presencial, amb el People Manager que està contractant per a la vacant a la qual vas aplicar. En ella, es buscarà conèixe’t més i, mitjançant una entrevista per competències explorarem si encaixes amb el departament i el lloc. Així mateix, aquesta fase del procés de selecció et permetrà conèixer més sobre la cultura de Nestlé.

Avaluació

5 - Mostra'ns les teves habilitats i preferències

En algunes vacants, utilitzem eines certificades per conèixe’t millor amb la finalitat d'explorar les teves habilitats cognitives, que ens ajudaran a entendre les teves preferències d'aprenentatge, les teves fortaleses i les teves aspiracions professionals. En funció de la vacant, també podrem demanar-te que realitzis un estudi d'un cas o una prova pràctica. La naturalesa i el temps de l'avaluació variaran en funció de la vacant sol·licitada.

Tick

Entrevista final

6 – Coneix a l'equip

En alguns processos de selecció, reunim diferents parts interessades per a assegurar-nos que ets la persona adequada per al lloc. Pot donar-se el cas que coneguis a l'equip amb el qual treballaràs. És una oportunitat perquè coneguis a més gent de Nestlé i perquè t'asseguris que també som una bona opció per a tu.

Oferta

7 - És hora de celebrar-ho!

Enhorabona! Estem encantats que t'incorporis a l'equip de Nestlé España. Aviat rebràs els detalls de la teva oferta i seràs guiat per començar el teu procés d'incorporació, per tal que puguis fer una transició sense problemes al teu nou rol.

Encara que pot variar lleugerament segons el lloc i el mercat en el qual et trobis, el més probable que el procés de selecció inclogui les etapes d'aquesta pàgina.

Confeti

 

Consells

 • Investiga
  Descobreix qui som, què representem i investiga l'àrea professional i part del negoci en el qual estàs interessat.
 • Postular-se
  Prepara el teu CV específicament per a la vacant que vulguis sol·licitar. Mostra les teves fortaleses i els teus èxits professionals, explicant com et farien triomfar en aquest lloc. Si tens un perfil a les xarxes socials, assegura't que estigui actualitzat i reflecteixi qui ets.
 • Entrevista
  T'animem a que consultisamb el teu reclutador per assegurar-te que et sents còmode i confiat a l'entrevista..

  Sigues tu mateix/a
  Volem conèixe’t tal com ets. Com més transparent i real siguis, millor.

  Identifica el que et defineix
  Què t'agradaria aportar a Nestlé? Pensa en les teves habilitats, fortaleses i en com afegiràs valor al nostre equip.

  Confia en tu mateix
  Busquem el millor Talent. Si creus que tens l'experiència i les habilitats que necessitem, estarem encantats de conèixe’t.