Sort by
Sort by
 

Vendes

Venem més de mil milions de productes cada dia, generant 84,3 mil milions de francs suïssos en vendes a 186 països de tot el món el 2020.

Els nostres equips de vendes i desenvolupament comercial impulsen aquest resultat, gestionant les categories i els compradors, les relacions amb els clients, les estratègies de comercialització, les activitats dels equips de vendes i les nostres cadenes de subministrament orientades al client. En totes aquestes àrees, ens centrem a delectar els nostres consumidors i ajudar-los a portar una vida més feliç i saludable.

Tant si vols centrar-te en dissenyar estratègies i iniciatives en categories com desenvolupar propostes de venda basades en dades o gestionar xarxes de distribució o clients i botigues, tenim prou capacitat i abast perquè facis realitat les teves aspiracions professionals en vendes.

2 mujeres hablando en una tienda

Busquem

Hauràs d'aportar una trajectòria i un desig d'èxit comercial a un entorn de vendes o centrat en el client amb una mentalitat guanyadora, autonomia, integritat i motivació.

Si combines aquestes habilitats amb la curiositat intel·lectual per trobar noves solucions i la màxima integritat, aquest equip serà perfecte per a tu.

T'incorporaràs a un entorn laboral que accepta la diversitat i la innovació i està centrat a marcar la diferència.

Puesto móvil de Algramo

Testimonis del nostre equip

Estar en contacte amb moltes persones amb experiències professionals diverses fomenta les idees i ens desafia a fer les coses cada dia millor. Per mi, això implica traduir les experiències d'una marca en accions a la botiga encara més rellevants.

Simon
Simon