Sort by
Sort by

“Una nutrició adequada pot canviar-te la vida”: hem desenvolupat la nostra gamma de productes de nutrició clínica entorn a aquesta afirmació.

Els nostres productes ajuden a persones que pateixen unes certes condicions mèdiques o malalties. Això inclou nadons amb al·lèrgies alimentàries, nens amb alimentació subministrada a través de sonda, pacients hospitalitzats en vigilància intensiva, persones amb malaltia de Crohn o moltes altres situacions clíniques. 

Els nostres equips treballen juntament amb investigadors, professionals de la salut i pacients per a innovar i millorar contínuament les solucions nutricionals que oferim.

niño durmiendo
niño durmiendo
niño durmiendo
impact logo redondo

Impact® és una gamma de solucions nutricionals clínicament provada destinada al tractament dietètic dels pacients de cirurgia. El seu objectiu és millorar els resultats clínics i reduir les complicacions postoperatòries i la durada de l'estada hospitalària. La gamma Impact® conté àcids grassos ω3, arginina i nucleòtids, i és adequada per a utilitzar-se com a única font de nutrició.

peptamen logo redondo

La visió i ambició de Nestlé Health Science és ser pioners en solucions nutricionals.

El nostre esforç en recerca en nutrició específica ens permet posar a la disposició dels professionals de la nutrició la gamma PEPTAMEN®, fórmules completes amb proteïna sèrica hidrolitzada específicament dissenyades per a satisfer els requeriments nutricionals específics de pacients desnodrits o en risc nutricional amb alteracions de l'absorció i/o de la digestió. Fórmules d'alta tolerància que poden ajudar a la ràpida recuperació dels pacients.

peptamen junior logo redondo

Les fórmules completes Peptamen® Junior són dietes de nutrició enteral a base de proteïnes sèriques parcialment hidrolitzades dissenyades per a la solució nutricional de nens i adolescents a partir d'1 any que presenten dificultats de digestió/absorció de nutrients o problemes de tolerància a l'alimentació.

Nestlé Health Science és líder en l'àrea de Nutrició Clínica Pediàtrica des de fa més de 20 anys. Aquest és el resultat no sols de la seva experiència i constant recerca i desenvolupament de noves fórmules, sinó també del seu compromís amb la preservació de la salut i el benestar dels més petits.

vitaflo logo redondo

Durant més de 20 anys, Vitaflo ha desenvolupat innovadors aliments mèdics especialitzats per a trastorns metabòlics hereditaris, malalties renals pediàtriques i dietes especialitzades com la dieta cetogénica.

Els productes Vitaflo ofereixen als pacients alternatives, flexibilitat i comoditat. Combinem les últimes recerques mèdiques, juntament amb els coneixements sobre els canvis en l'estil de vida modern per a fer millor costat als pacients en el compliment de les dietes terapèutiques restrictives.

Vitaflo continua amb la seva missió de millorar la vida de les persones amb la recerca i el desenvolupament en el centre del que fem.

resource logo redondo

La gamma Resource® de nutrició enteral/oral per a adults aglutina una àmplia varietat de dietes orals completes que ajuden a cobrir les necessitats dels pacients desnodrits o en risc de desnutrició. A més, inclou dietes estàndard per a pacients desnodrits o en risc de desnutrició i dietes específiques per a pacients diabètics, pacients ancians fràgils, pacients amb càncer i pacients amb disfàgia que precisen una fórmula de textura adaptada.

Resource® també compta amb mòduls espessidors, que permeten als pacients amb dificultats per a empassar, modificar la consistència dels líquids o aliments triturats.

Així mateix, els productes Resource® per a la hidratació ofereixen solucions per a adaptar la consistència dels líquids i aigües gelificades, llestes per al seu ús, contribuint a la ingesta adequada de líquids en persones adultes amb dificultats de deglució.

meritene alimentación básica adaptada logo

Nestlé Health Science ofereix a través de l'Alimentació Bàsica Adaptada (ABA) una gamma de productes d'alt valor nutricional adaptats en textures, nutrients i sabors a les persones adultes amb dificultats de deglució i/o masticació. Es tracta de productes enriquits en nutrients que contribueixen a augmentar l'aportació calòrica i nutricional de la dieta, que permeten elaborar dietes variades per a persones adultes que requereixen una dieta tova de fàcil deglució.

Nestlé Health Science és pioner a impulsar el valor terapèutic de la nutrició i a fomentar una nutrició especialitat basada en les ciències de la salut, amb l'afany de generar un impacte positiu en la qualitat de vida de les persones.

meritene clinical extra protein logo

Meritene® Clinical Extra Protein és una fórmula completa hiperproteica i hipercalórica, amb 32g de proteïnes (50% de lactoproteínas sèriques i 50% de caseïna) i 3,6 g de leucina, per al maneig dietètic de pacients adults amb requeriments energètics i proteics augmentats i amb patologies que causen desnutrició o risc de desnutrició.

En l'actualitat, Meritene® Clinical Extra Protein està disponible en 3 sabors: vainilla, cafè i maduixa. Amb aquesta fórmula Nestlé Health Science presenta la EXTRAfuerza de la innovació.

isosource logo

La gamma Isosource® està formada per dietes nutricionalment completes destinades al tractament dietètic de pacients desnodrits o en risc de desnutrició. Isosource® presenta una àmplia varietat de dietes per a ajustar-se als diferents requeriments nutricionals de cada pacient quant a calories i proteïnes.

infasource logo

Infasource® és una fórmula completa hipercalórica per a lactants i nens amb fallada de creixença, a base de proteïnes sèriques parcialment hidrolitzades per a una tolerància òptima.

Nestlé Health Science és líder en l'àrea de Nutrició Clínica Pediàtrica des de fa més de 20 anys. Aquest és el resultat no sols de la seva experiència i constant recerca i desenvolupament de noves fórmules, sinó també del seu compromís amb la preservació de la salut i el benestar dels més petits.

novasource logo

Les fórmules completes Novasource® estan dissenyades per a satisfer els requeriments nutricionals específics de pacients desnodrits o en risc nutricional i que a més presenten: diarrea i/o disfunció de la mucosa intestinal o diabetis, hiperglucemia o intolerància a la glucosa.

La visió i ambició de Nestlé Health Science és ser pioners en solucions nutricionals. El nostre esforç en recerca en nutrició específica ens permet posar a la disposició dels professionals de la nutrició la gamma de dietes Novasource®.

optisource logo

Optisource® és una gamma de fórmules de nutrició enteral específiques per al pacient quirúrgic en risc de desnutrició, que precisa restricció energètica.

Optisource® ha estat desenvolupat per experts en nutrició per a satisfer les necessitats nutricionals de les persones que seran sotmeses a cirurgia i requereixen dietes hipocalòriques. Clínicament provat per a reduir les comorbilitats i l'ús de medicaments i millorar els resultats quirúrgics. La gamma Optisource® la componen Optisource® Plus, versió líquida i llesta per a consumir i la seva versió en pols que ha de ser diluïda en aigua previ consum.

modulen ibd logo

Modulen® IBD és una fórmula en pols a base de caseïna per al tractament nutricional de la malaltia de Crohn. Aquest producte està destinat a ser utilitzat com a única font d'aliment durant la fase activa de la malaltia o com a suport nutricional durant la fase de remissió. La seva formulació 100% basada en caseïna està complementada amb nivells òptims de lípids i hidrats de carboni amb un baix nivell d'osmolaritat per a una bona tolerància.​

El tractament nutricional amb Modulen® IBD, ha demostrat reduir la inflamació en l'intestí i promoure la curació de la mucosa intestinal en múltiples estudis clínics. Es pot administrar com a alimentació oral o enteral.