Sort results by
Sort results by

L'aigua mineral natural Viladrau té el seu origen al Parc Natural del Montseny, en el cor de Catalunya. L'aigua de la pluja i la neu caiguda al Montseny es filtra lentament entre les roques del subsol del Parc Natural del Montseny, creant així la composició única i constant de l'aigua mineral natural Viladrau. La seva composició específica en minerals és el que la fa única i constitueix el seu autèntic segell d'identitat.

El Parc Natural del Montseny, situat en la Serra Prelitoral Catalana, va ser declarat Reserva de la Biosfera per la UNESCO en 1978. Posseeix unes diferències climàtiques úniques, responsables de l'espectacular bellesa dels seus paisatges.

vista a la montaña

Col·laborem amb el Parc Natural del Montseny per a millorar la conservació d'algunes de les seves espècies vegetals i animals

La Reserva de la Biosfera del Montseny és un dels espais naturals més emblemàtics de Catalunya. La seva varietat climàtica genera tres regions biogeogràfiques: mediterrània, eurosiberiana i boreoalpina, que conformen l'alta biodiversitat del Montseny, la qual cosa ha estat reconegut per la UNESCO amb la distinció de Reserva de la Biosfera.

Viladrau té el seu origen al Parc Natural del Montseny i per això, volem cuidar d'aquest espai d'alta riquesa d'espècies de flora i fauna. En els últims anys hem anat desenvolupant diverses accions amb l'objectiu de protegir un massís amb una extraordinària biodiversitat:

  • Accions de protecció i gestió sostenible de l'aigua, la qual cosa ens ha portat a obtenir la certificació de la Alliance for Water Stewardship (AWS)
  • Manteniment i millora de l'ecosistema forestal, contribuint en la recuperació dels boscos de ribera, entre altres accions.
  • Col·laborant en la millora de la conservació d'algunes espècies de flora i fauna autòctones del Parc Natural del Montseny. Una de les primeres accions que hem posat en marxa està orientada a millorar la reproducció dels amfibis com la granota vermella, el tòtil i la salamandra.
viladrau logo

Més marques d'AIGUA per a descobrir:

CTA Button Item