Sort results by
Sort results by

Nestlé Waters, com a guardià de fonts d'aigua úniques, ajuda a protegir els aqüífers naturals de tot el món, alhora que embotella aigua mineral natural i d'alta qualitat.

Al 2025, ens hem compromès a crear un impacte positiu en l'aigua en tots els llocs en els quals operem.

 

Les nostres marques d'aigua

Pots fer clic aquí per a més informació
Hidratació Saludable

L'aigua ajuda les persones a millorar la seva qualitat de vida i propícia un futur més saludable. Per això, proporcionem solucions d'aigua pura i natural de qualitat per a tots els nostres consumidors, estiguin on estiguin, i els inspirem a portar un estil de vida saludable i sostenible.

Les marques internacionals icòniques S.Pellegrino, Vittel, Perrier i Acqua Panna lideren els nostres esforços. Aquestes aigües minerals naturals úniques, molt benvolgudes, es troben en les taules de tot el món. A més, a Espanya comptem amb una gamma de marques històriques com Nestlé Aquarel i Viladrau, el propòsit de les quals es reflecteix en la cura del medi ambient i la biodiversitat. Aquestes marques emblemàtiques són claus en el desenvolupament del negoci a nivell nacional, proporcionant al consumidor una aigua d'alta qualitat.

En Nestlé Waters, som conscients que per a complir amb els nostres objectius, hem de focalitzar-nos en dos requisits essencials cap als nostres consumidors: proporcionar una hidratació sostenible i oferir aigua d'alta qualitat a tot el món.

water stewardship

Compromesos amb l'impacte positiu de l'aigua

Treballem incansablement per a cuidar les nostres fonts d'aigua. En 2017, ens vam comprometre a certificar totes les nostres plantes d'embotellat segons la norma de la Alliance for Water Stewardship (AWS) per a 2025. Aquesta normativa ens obliga a actuar enfront dels reptes hídrics locals. Addicionalment, estem utilitzant la nostra experiència per a contribuir a la regeneració dels cicles de l'aigua en els llocs en els quals operem, implementant més de 100 projectes en les nostres 48 plantes d'embotellat d'aigua per a 2025. Aquests projectes són un clar reflex del nostre compromís amb la reforestació. Restaurar els pantans i utilitzar el reg per degoteig, són alguns dels mètodes que utilitzarem amb la finalitat de reduir les extraccions d'aigua i ajudar la naturalesa a retenir més aigua de la que utilitzem en les nostres operacions.

Bàsicament, la col·laboració està en el centre de la gestió de l'aigua. Per a revisar la sostenibilitat dels nostres projectes i assegurar-nos que aborden els reptes locals, hem creat un panell extern d'organitzacions no governamentals i del món acadèmic. Junts, podem aconseguir un impacte positiu de l'aigua.

Finalment, estem treballant per a reduir el nostre impacte global. En l'actualitat, la majoria de les nostres marques fabriquen les seves ampolles amb plàstic PET reciclatge. La nostra ambició és crear una economia circular per als plàstics, reduint l'ús de plàstic PET verge en un terç per a 2025 i, per a 2030, ser capaços de recollir la mateixa quantitat d'ampolles que les produïdes.