Sort by
Sort by

Nestlé Waters, com a guardià de fonts d'aigua úniques, ajuda a protegir els aqüífers naturals de tot el món, alhora que embotella aigua mineral natural i d'alta qualitat.

Al 2025, ens hem compromès a crear un impacte positiu en l'aigua en tots els llocs en els quals operem.

 

Les nostres marques d'aigua

Pots fer clic aquí per a més informació
Hidratació Saludable

L'aigua ajuda les persones a millorar la seva qualitat de vida i propícia un futur més saludable. Per això, proporcionem solucions d'aigua pura i natural de qualitat per a tots els nostres consumidors, estiguin on estiguin, i els inspirem a portar un estil de vida saludable i sostenible.

Les marques internacionals icòniques S.Pellegrino, Vittel, Perrier i Acqua Panna lideren els nostres esforços. Aquestes aigües minerals naturals úniques, molt benvolgudes, es troben en les taules de tot el món. A més, a Espanya comptem amb una gamma de marques històriques com Nestlé Aquarel i Viladrau, el propòsit de les quals es reflecteix en la cura del medi ambient i la biodiversitat. Aquestes marques emblemàtiques són claus en el desenvolupament del negoci a nivell nacional, proporcionant al consumidor una aigua d'alta qualitat.

En Nestlé Waters, som conscients que per a complir amb els nostres objectius, hem de focalitzar-nos en dos requisits essencials cap als nostres consumidors: proporcionar una hidratació sostenible i oferir aigua d'alta qualitat a tot el món.

Got de Perrier
S.Pellegrino
woman drinking water
woman drinking water
woman drinking water
water stewardship