Sort by
Sort by
 

El cacau amb el qual elaborem les xocolates conté antioxidants. Un consum moderat de xocolata té cabuda dins d'una alimentació variada, equilibrada i d'un estil de vida saludable, ja que és un aliment molt energètic pel seu contingut en hidrats de carboni i greixos.

Les nostres marques de Xocolata

Fes clic a baix per a més informació
Delectem el teu paladar

El 1904, Nestlé va començar a vendre xocolata. Però fins i tot abans d'aquest moment històric, la companyia va exercir un paper important en el desenvolupament de la xocolata amb llet.

El 1875, Henri Nestlé va subministrar al seu veí de Vevey, Daniel Peter, llet concentrada, que posteriorment Peter va utilitzar per desenvolupar la primera xocolata amb llet comercial del món. Anys després, el 1929, Peter, Cailler, Kohler (Chocolats Suisses SA) es va fusionar amb el Grup Nestlé per convertir-se en un dels majors productors de xocolata del món.

Des de llavors, a Nestlé Espanya delectem persones de tot el món amb la nostra gamma de xocolates, que actualment inclou marques icòniques com KitKat, Extrafino, Caja Roja, Nesquik i Crunch.

El cacau amb què elaborem les xocolates conté antioxidants. Un consum moderat de xocolata té cabuda dins una alimentació variada, equilibrada i un estil de vida saludable, ja que és un aliment molt energètic pel seu contingut en hidrats de carboni i greixos. A Nestlé som conscients que, per fer una bona xocolata, cal un bon cacau!

tarta selva negra
kitkat
recettes bite
recettes bite
recettes bite
 agricultors del pla cacau
Embalatge Sostenible

Produint xocolates per al futur.

Per exemple, Smarties va ser la primera marca mundial de xocolates a passar a un envàs de paper altament reciclable el 2021. Això forma part d'una història més àmplia: a Nestlé ens hem compromès a garantir que els nostres envasos siguin reduïts, reciclables o reutilitzables per al 2025.

Per a KitKat, una manera de fer-ho és a través d'alternatives a base de proteïna vegetal, incloent KitKat Vegan - neules cruixents recobertes de xocolata suau. A més, recentment vam introduir l'embalatge de paper reciclable en KitKat com a prova pilot en alguns mercats.

tub smarties
smarties