Sort by
Sort by

Explora el nostre món de Cafès a Espanya

 Pareja prenent cafè

Tots coneixem Nespresso, Nescafé i Starbucks, però t'has adonat que a Espanya comptem amb marques de cafès locals que contribueixen a fomentar les bones pràctiques en el cultiu de cafè promovent una agricultura responsable i sostenible? Coneix les nostres marques a Espanya!

Logo Bonka

El 1979, Bonka s'incorpora al portfoli de marques de cafès de Nestlé a Espanya amb la seva àmplia gamma de cafès en gra i mòlt

A Bonka sabem que les accions que fem avui determinaran que en el futur puguem continuar gaudint de la riquesa dels recursos naturals. És per això que estem compromesos a mantenir el futur del cafè, el seu entorn natural i les comunitats a través del cultiu sostenible.

#ElFuturoSabeaBonka

El 1960, Nestlé incorpora una nova gamma de cereals solubles per beure sota el nom de la marca Eko. Una deliciosa beguda a base de cereals i xicoira per preparar amb llet o amb la teva beguda vegetal preferida. A més, no porta cafeïna per tal que el puguis gaudir a qualsevol hora del dia.

Els cereals per beure són molt més que una simple beguda. Són una forma fàcil i deliciosa de gaudir de les propietats nutricionals de l'ordi, el sègol i la xicoira. Un aliment 100% natural per cuidar-se i començar una vida #EKObeing.

Tenir cura comença per prendre consciència d'un mateix!

Més marques de CAFÈ per a descobrir

CTA Button Item