Sort by
Sort by

Publicacions per a professionals de la salut

Si ets professional de la salut, t'interessaran les nostres publicacions Nestlé4Experts i Nesvida!

Nestlé4Experts és una publicació trimestral que reuneix informació d'avantguarda sobre nutrició i salut, incloent articles destacats, entrevistes exclusives amb experts de renom, així com detalls sobre esdeveniments i cursos rellevants del trimestre.

D'altra banda, Nesvida és una revista semestral plena d'inspiració per a una vida saludable. Inclou continguts sobre nutrició, salut, investigació i trucs per gaudir d'una alimentació equilibrada i un estil de vida saludable.

Apunta't en la secció de Subscripció!

NESTLÉ 4experts

Newsletter digital, de periodicitat trimestral, dirigida exclusivament a vosaltres, els professionals de la salut, amb l'objectiu d'explicar la labor de Nestlé en recerca nutricional, establir un diàleg amb vosaltres i compartir continguts diversos d'interès.

Cada número girarà entorn d'un tema central, que es declinarà en 4 blocs: últimes recerques, entrevista a un expert en la matèria, agenda de pròxims esdeveniments científics i un últim apartat dedicat a recollir la vostra opinió.

2024

2023

2022

2021

2020

NESVIDA

Revista de periodicitat semestral amb continguts sobre nutrició i salut, recerca, trucs i inspiració per a gaudir d'una alimentació equilibrada i un estil de vida saludable.