Sort by
Sort by

Marquèting

La solidesa de la nostra cartera de marques i l'amplitud de les activitats de les marques fan que el màrqueting a Nestlé sigui una oportunitat professional gratificant, emocionant i exigent.

La funció de màrqueting engloba tots els aspectes del desenvolupament duna marca. Els nostres equips s'ocupen de la comunicació de la marca i de la comunicació amb el consumidor, el comerç electrònic, el coneixement del consumidor, els mitjans digitals i les aliances, el disseny i l'envasament dels productes i la identitat de marca corporativa. Treballem en estreta col·laboració amb el departament de Vendes, R+D, Comunicació Corporativa, Aplicacions Tècniques i agències col·laboradores.

Trabajadora de Nestlé sujetando un logo de Kit Kat

Busquem

Per triomfar al nostre equip, hauràs de compartir el nostre compromís de millorar la qualitat de vida i contribuir a un futur més saludable per a les persones i les famílies, les nostres comunitats i el planeta. És fonamental tenir una capacitat de comunicació i anàlisi excel·lent, igual que la capacitat d'influir i col·laborar amb altres empleats en tota l'organització.

Hi ha una gran quantitat d’oportunitats a Nestlé per a les persones que volen desenvolupar una carrera professional interessant i a llarg termini en màrqueting.

Trabajadores de Nestlé

Testimonis del nostre equip

Un dels projectes que em va semblar estimulant va ser liderar l'actualització dels envasos de dolços de Milo a 11 mercats de l'ASEAN. Com a equip renovem l'aspecte de tota la gamma i ens assegurem que l'envàs fos completament reciclable. Realment demostra que tot el que estàs fent no és només local, sinó que també hi pots anar més enllà.

Aiman
Aiman

 

Estàs buscant oportunitats en Màrqueting?