Sort by
Sort by
Prepara àpats deliciosos i nutritius, cada dia

Durant més d'un segle, Maggi ha ajudat a persones de tot el món a cuinar aliments frescos. Cada cop que et preguntes què pots preparar, Maggi té la resposta.

Amb Maggi, podràs elaborar el millor menjar per a tu i per a la teva família, utilitzant una gamma de productes que afegeixen més sabor als teus aliments preferits, potenciant els ingredients frescos per aconseguir un gran sabor d'una manera senzilla.

Niña y madre preparan la comida
Productos BIO Maggi
Familia comiendo noddles
Familia comiendo noddles
Familia comiendo noddles
Familia preparando comida
Logotip de Maggi

Més de 130 anys d'un sabor “Maggico

1884
1886
1888
1900
1912
1947
Dècada dels 2000
2020
Julius Maggi
1884

Una gran idea

El 1884, un jove visionari anomenat Julius Maggi va tenir una idea: ajudar a les famílies a cuinar menjars nutritius a casa en poc temps. Somiava en crear productes alimentaris que es tornessin tan comuns com la sal o el pebre.
Anuncio de Jugo Maggi en 1886
1886

Neix el condiment Maggi

Després d'anys de recerca, va néixer la primera sopa de pèsols en pols. Basada en llegums secs, la sopa Maggi es va convertir en un plat saborós i senzill de preparar. Més tard, Julius va inventar el famós suc Maggi i els cubets Maggi, ara aliments bàsics en milions de llars.
1888

Abast internacional

Els productes de Julius van ser els primers de la seva categoria i es van estendre ràpidament per tot el món, cosa que el va portar a obrir sucursals o filials a Alemanya, França, Itàlia, el Regne Unit i els Estats Units.
Publicidad Maggi en 1900
1900

Un pioner de les marques

El 1900, Julius havia registrat variacions del seu nom a diferents països. A Suïssa, va registrar 18 variacions, de Magi a Magique, per allunyar els imitadors. Des del principi, Maggi va ser identificable pels seus colors vermell intens, groc daurat i negre. Julius també va ser un dels primers a anunciar-se amb cartells brillants fora de les botigues de queviures i va realitzar campanyes amb cartells en tramvies i vagons de tren. Per retenir els clients, va muntar un dels primers programes de fidelització de clients del món.
"Paysage aux Affiches" de Picasso
1912

Picasso va immortalitzar Maggi

Uns anys després del seu llançament, el cub Maggi es va convertir en tal icona que va aparèixer a l'obra de Picasso "Paysage aux Affiches".
Nestlé adquiere Maggi
1947

Maggi coneix Nestlé

Nestlé va comprar la marca Maggi el 1947 per apropar menjars assequibles i de qualitat a persones de tot el món.
Hito de Maggi en los 2000
Dècada dels 2000

Una fita de Maggi

Cada segon, es preparen més de 21.000 racions de menjar amb productes Maggi a tot el món.
Lanzamiento de Maggi Marketplace
2020

Llançament de Maggi Marketplace

Es llença una nova línia de productes Maggi, que ofereix un sabor autèntic a partir d'ingredients naturals, tots amb la característica comoditat de Maggi.