Sort by
Sort by

Preguntes freqüents

Reunión de equipo

Tens alguna pregunta?

Si tens preguntes sobre com postular-te per a treballar a Nestlé, o pateixes incidències amb la pàgina web, som aquí per a resoldre tots els teus dubtes i inquietuds. A continuació, pots consultar algunes de les preguntes més comunes que rebem.

 

 

La vida a Nestlé

Com és la cultura a Nestlé?

La nostra cultura es basa en els nostres valors, que estan arrelats en el respecte. A Nestlé, trobaràs un entorn de treball divers, flexible, dinàmic i inclusiu. En aquests vídeos curts, els nostres col·laboradors t'explicaran el que la nostra cultura significa per a ells/es.

S'ofereix flexibilitat en el treball?

El nostre enfocament de treball flexible varia segons la ubicació i el mercat. En general, ens centrem en què i com es fan les coses de la manera més eficient, més que on i quan. Per a la nostra organització, el treball flexible significa utilitzar diferents opcions de treball, tecnologies i un pensament innovador per a maximitzar el rendiment i crear un lloc de treball més productiu, compromès i eficient.

Quines compensacions i beneficis oferiu?

Oferim una varietat de beneficis per a ajudar-te a satisfer les teves necessitats econòmiques, de salut, benestar i educació. Seràs reconegut/da per la teva contribució a la companyia amb un salari competitiu i podràs beneficiar-te d'un paquet de beneficis exclusius per a tot el nostre personal. A més, tindràs l'oportunitat d'acollir-te a la possibilitat de plans d'estalvi, assegurances, préstecs i productes Nestlé amb descompte o gratuïts. Fins i tot es podria arribar a un acord sobre productes, serveis i activitats al detall.

Existeix un codi de vestimenta?

A Nestlé el codi de vestimenta dependrà del lloc de treball que desenvolupis. Durant el procés de selecció, et recomanem que formulis aquesta pregunta al teu reclutador/a.

Puc portar al meu gos al treball?

Creiem que la vida és més feliç amb mascotes, les nostres oficines centrals de Nestlé Espanya ja són Dog Friendly! Si us plau, demana més detalls al personal de talent de Nestlé España.

Com doneu suport a la salut i al benestar del personal de Nestlé España?

Ajudem a les persones que treballen a la nostra companyia a comprendre els problemes de salut i a prendre mesures en matèria de salut i benestar, per exemple, mitjançant l'educació i conscienciació sobre temes com la salut mental, la nutrició, el somni i l'activitat física. També oferim accés a diversos programes, activitats i clubs a nivell local.

Com garantiu la diversitat, la igualtat i la inclusió?

El nostre objectiu és crear llocs de treball on totes les persones que hi treballin es sentin incloses i capaces de dur a terme el seu treball. Aquest compromís comença amb el procés de selecció i s'allarga fins al final de la relació laboral amb tot el nostre personal. Cadascun dels nostres mercats té un pla d'acció de diversitat i inclusió dissenyat per a oferir les mateixes oportunitats perquè totes les persones que hi treballen contribueixin, creixin i es sentin valorades. Pots obtenir més informació a la nostra pàgina Diversitat i Inclusió.

 

Créixer en Nestlé

Impulsem de manera contínua a tot el nostre personal a: aprendre, desenvolupar-se i créixer amb la finalitat d'alliberar tot el seu potencial – és el cor de la nostra cultura-. Per aquest motiu, totes les persones de la companyia tenen accés a una àmplia cartera d'oportunitats de formació i a una àmplia xarxa d'entrenadors externs per portar la seva carrera professional un pas més enllà.

Sí. A Nestlé hi ha moltes oportunitats disponibles que et donaran la possibilitat d'explorar diverses vacants en línia amb les teves aspiracions professionals. Som una empresa global en la que podràs adquirir una gran quantitat d'experiències i perspectives, aprenent de persones excepcionals i bons professionals. La col·laboració entre equips, territoris i continents és la nostra forma de vida.

En primer lloc, has de trobar la part del negoci que més s'ajusti al teu perfil. A continuació, tu seràs el responsable del teu desenvolupament professional: són les teves idees, el teu entusiasme per aprendre i la mentalitat orientada a buscar solucions el que et permetrà obrir una infinitat d'oportunitats. Durant tot l'any de pràctiques que estiguis amb nosaltres, et donarem el màxim suport possible mitjançant revisions periòdiques, així com coaching, feedback i reconeixement.

Sí. Oferim coaching professional a través d'una xarxa de coachees interns i externs. A més, tot el personal de Nestlé Espanya disposa d'eines i metodologies d'entrenament a través de la nostra formació i pràctiques de coaching diari.

Si, en funció del teu programa de desenvolupament oferim cursos externs: aquesta és una opció que hauràs de planificar amb la teva Line Manager. La majoria dels nostres cursos de formació s'imparteixen a l'empresa, sovint amb formadors externs. En general, considerem que el 70% de l'aprenentatge es realitza a través de l'experiència, el 20% a través de les relacions professionals i el 10% restant a través de la formació.

 

Ocupació a Nestlé

Quines qualitats busqueu en un futur talent?

Busquem persones que encaixin amb la nostra cultura de treball. Una cultura col·laborativa, innovadora, emprenedora i basada en el respecte. La nostra plantilla està formada per persones apassionades i curioses, que estan disposades a desenvolupar el poder de l'alimentació per a millorar la qualitat de vida de totes les persones avui i per a les futures generacions. També valorem positivament l'agilitat, l'adaptabilitat, la mentalitat de canvi i la inclusió. Pots trobar més informació a la nostra pàgina Treballar en Nestlé.

Com puc veure les vacants d'ocupació disponibles?

Visita la nostra pàgina de cerca d'ocupació i podràs filtrar les oportunitats per paraula clau, país o regió, ubicació i àrea professional. Olivia, la nostra assistent virtual també pot ajudar-te a trobar vacants disponibles prop de la localització desitjada. La finestra de xat es troba en la part inferior esquerra de la pantalla.

Amb quina freqüència es publiquen noves vacants en el portal d'ocupació?

Tots els dies s'anuncien noves ofertes d'ocupació. Publiquem les vacants tan aviat com estiguin disponibles. Visita regularment la pàgina de cerca d'ocupació per tal que puguis assabentar-te de les noves oportunitats i uneix-te a la nostra xarxa de talents per tal derebre recomanacions de treball a la teva mida. No oblidis activar l'avís de notificació per a no perdre cap oportunitat laboral!

 

Aplicar a Nestlé

El registre a la nostra plataforma d'ocupació té una durada aproximada d'uns 10 minuts. Quanta més informació ens proporcionis, més fàcil serà per al nostre equip de talent ubicar-te en una vacant que s'ajusti al teu perfil professional. Per això, pren-te el teu temps per a completar tots els camps i respondre preguntes específiques sobre la vacant.

Si registres les teves dades a la nostra pàgina web d'ocupació, podràs sol·licitar vacants sense haver d'introduir cada vegada les teves dades. També els podràs actualitzar i/o mantenir sempre que ho consideris, i guardar cerques anteriors perquè puguis accedir a elles ràpidament.

Cerca a través de "Ofertes d'ocupació" i troba una que coincideixi amb les teves motivacions, habilitats i experiències. Després fes clic a "Aplicar". Recorda que hauràs d'adjuntar el teu CV actualitzat. Pots presentar la teva candidatura des del teu telèfon o des del teu propi ordinador.

Sempre demanem un CV per a qualsevol vacant que publiquem a Nestlé. El currículum és un document indispensable per a formar part de qualsevol procés de selecció a Nestlé España. Ens ajuda a conèixer la teva trajectòria professional, juntament amb el perfil completat a la web.

Hauràs de crear un perfil al nostre portal amb una adreça de correu electrònic vàlida, un número de telèfon al qual puguem contactar i un currículum actualitzat.

No. Totes les nostres vacants es troben publicades en la nostra pàgina web, per la qual cosa les aplicacions en línia són la millor eina perquè puguem tenir present la teva candidatura tant per a les vacants actuals, com per a futures ocasions.

Les teves dades només seran consultades únicament per l'equip de Talent de Nestlé España i la persona responsable de la vacant específica que has sol·licitat.

En quant es registrin les teves dades, rebràs una confirmació a través del teu correu electrònic.

Sí. Si has sol·licitat la vacant a través de la pàgina web i inclòs la teva adreça de correu electrònic, ens posarem en contacte amb tu per correu electrònic. Assegura't que l'adreça de correu electrònic que ens proporcionis és correcta i que accedeixes a ella de manera regular.

Una vegada presentis la teva candidatura a la web, l'equip de talent de Nestlé Espanya revisarà la teva sol·licitud. Si el teu perfil encaixa amb el lloc de treball que has sol·licitat, et contactarem a través de correu electrònic o per telèfon. Si us plau, assegura't de tenir accés regularment a l'adreça de correu electrònic i el número de telèfon que ens has proporcionat.

No, perquè la teva adreça de correu electrònic serveix com el teu nom d'usuari.

 

El procés de selecció a Nestlé

En què consistirà el procés de selecció?

Has de tenir en compte que els processos de selecció poden variar en funció de la vacant que necessitem cobrir. De totes maneres, generalment els nostres processos de selecció inclouen les etapes que expliquem en la pàgina "Procés de selecció". Visita la pàgina per a conèixer en profunditat el nostre procés de selecció, així com per a trobar consells que podran ajudar-te a l'hora d'aplicar per a alguna de les nostres vacants.

Quantes rondes d'entrevistes hauré de realitzar?

A l'inici del procés, el personal de talent de Nestlé España t'explicarà les fases del procés de selecció. Això dependrà del tipus de posició i de la funció a la qual hagis aplicat. Les entrevistes poden realitzar-se per telèfon, per vídeo o de manera presencial.

Rebré feedback sobre la meva entrevista?

Sí. T'agraïm el temps i l'esforç dedicats en la nostra entrevista. Per això, et mantindrem informat sobre l'estat de la teva candidatura i et proporcionarem feedback després de la teva entrevista.

Si no he estat la persona seleccionada per a aquest lloc, puc sol·licitar una altra vacant?

Sí. Tots els dies publiquem noves vacants, per la qual cosa tens l'oportunitat de postular-te a totes les vacants que consideris. De totes maneres, sol·licitar diverses vacants alhora no augmentarà les teves probabilitats que siguis contractat a Nestlé. Per això, t'aconsellem que siguis prudent i postulis a aquelles vacants que més s'ajustin al teu perfil professional.

Com puc preparar-me l'entrevista i els tests del procés de selecció?

Entendre qui som i què representem, i informar-te sobre l'àrea professional i la part del negoci que t'interessa, és fonamental. També és important que siguis capaç d'identificar el valor afegit que puguis aportar a Nestlé. Troba més consells aquí. Per a les proves, assegura't de completar-les en un entorn tranquil i sense distraccions. Inverteix temps suficient a comprendre correctament els enunciats dels diferents tests al llarg del nostre procés de selecció.

Hauràs de contactar amb l'equip de talent de Nestlé Espanya per a informar-lo de la incidència i el nostre equip de selecció t'ajudarà amb els pròxims passos a realitzar.

 

Programa de pràctiques a Nestlé

Teniu un programa de pràctiques?

Tenim diversos programes de pràctiques disponibles al llarg de l'any en tots els nostres mercats. Per a obtenir més informació, visita la nostra pàgina Estudiants i Graduats. També, pots buscar oportunitats de pràctiques aquí.

Què ofereix un programa de pràctiques?

Si realitzes les pràctiques a Nestlé, tindràs l'oportunitat de combinar l'experiència professional amb la formació acadèmica. A més, participaràs en projectes de la companyia que t'ajudaran a desenvolupar les teves habilitats en termes de presentació, anàlisi i lideratge, alhora que coneixeràs a altres estudiants, per la qual cosa també t'ajudarà a fomentar la interacció social. Durant tot el període de pràctiques que estiguis a Nestlé España, rebràs formació i seràs recolzat pels equips, tindràs el teu propi programa d'aprenentatge i desenvolupament..

Les pràctiques que oferiu són remunerades?

Sí. Totes les nostres pràctiques són remunerades.

Com i on puc sol·licitar el programa de pràctiques?

Podràs trobar totes les vacants obertes per a realitzar les pràctiques a Nestlé, a través de la nostra pàgina de cerca d'ocupació o contactant amb Olivia, el nostre assistent virtual que t'ajudarà a resoldre qualsevol dubte entorn als nostres processos de selecció. També tens l'opció de registrar-te per a la nostra comunitat de talents i personalitzar les teves alertes d'ocupació perquè s'actualitzin quan es publiquin noves oportunitats professionals del teu àmbit desitjat.

Puc sol·licitar pràctiques després de graduar-me?

Si, sempre que puguis signar un conveni de pràctiques amb una entitat acadèmica com pot ser qualsevol universitat o escola de negocis per exemple, fent un curs en línia d'especialització, postgrau o màster.

Quan és el millor moment per a presentar la sol·licitud?

Sempre és un bon moment per unir-te a la família de Nestlé España. Si registres el teu perfil en la nostra pàgina d'ocupació, et notificarem quan es publiquin noves vacants pel programa de pràctiques. També podràs trobar publicades les noves vacants en la xarxa social de LinkedIn, així com en els portals d'ocupació: InfoJobs, PM Farma.

Sí. No obstant això, recomanem als estudiants que apliquin a aquelles vacants que s'ajustin a la seva formació acadèmica.

 

Tens una incidència? T'ajudem!

Si us plau, assegura't de carregar el teu CV a la secció del perfil del candidat en el format indicat.

Dirigeix-te a la pàgina d'ocupació i inicia sessió en el sistema. Selecciona "Accés al meu perfil de candidat" i tria l'opció d'edició corresponent.

Pel fet que els diferents proveïdors de correu electrònic utilitzen diferents amples de pantalla, la informació que t'enviem pot semblar com si estigués mal formatejada. Si aquest és el cas, suggerim canviar la configuració del teu compte de correu electrònic. A Hotmail, dirigeix-te a Opcions de selecció, Configuració de visualització de correu i canvia l'ample de línia a 132. A Yahoo, dirigeix-te a Opcions de correu, Preferències generals i canvia l'ample de pantalla a 99.

Comprova els requisits mínims del teu sistema. És possible que necessitis descarregar un nou programari perquè funcioni correctament.