Sort results by
Sort results by
Un assortiment de bombons molt especial

Caja Roja destaca pels seus cremosos i fundents bombons de xocolata amb llet, xocolata negra i xocolata blanca, combinant la tradició per la qualitat i el sabor amb què tantes generacions han crescut.

Bombons produïts acuradament per compartir i regalar en els moments més especials.

Hi ha tants bombons com personalitats! Quin Bombó ets tu?

Fabricat a La Penilla amb cacau de cultiu sostenible 

Caja Roja és una gamma de bombons molt especial. Fabricada a La Penilla (Cantàbria) amb llet de la cornisa cantàbrica i una selecció de cacau d'alta qualitat i cultiu 100% sostenible.

CAJA-ROJA-half

La història de Nestlé Caja Roja

Ah! sabies que el nom de Caja Roja va ser adjudicat pels seguidors de la marca i amants d'aquests bombons de Xocolata Nestlé? Així és… desvetllem el secret! Va ser el 1972 quan, a Nestlé, es va posar a la venda una nova caixa de bombons, de color vermell, amb un disseny innovador i diferent. Els mateixos consumidors van començar a anomenar-la així: la "CAJA ROJA" de Nestlé. Des d’aleshores, Caja Roja va començar a créixer i fer-se imparable en tots els sentits: incorporant nous formats i presentacions originals i colant-se en tots els nostres records i moments més especials. Descobreix molt més sobre els bombons de xocolata de Caja Roja de Nestlé!

cajaroja-logo-round-up-new

Més marques XOCOLATA per descobrir:

CTA Button Item