Sort by
Sort by

La xarxa més gran privada d'investigació en nutrició i alimentació del món

Nestlé compta amb la xarxa més gran d'Investigació i Desenvolupament del sector de l'Alimentació i Begudes de tot el món, amb 3.900 empleats que treballen en 23 centres.

Nestlé Research proporciona la base científica per a les nostres innovacions, des de seguretat alimentària, nutrició bàsica i recerca en salut fins a la investigació aplicada al desenvolupament i a l'envasament de productes. Les nostres seus a Vers-chez-les-Blanc i el Parc d'Innovació EPFL a Lausana, Suïssa, alberguen quatre instituts d'investigació: el Nestlé Institute of Health Sciences, el Nestlé Institute of Food Safety, el Nestlé Institute of Material Sciences i el Nestlé Institut de Packaging Sciences.

La nostra Unitat de Desenvolupament Clínic també té la seva seu allà.La nostra entitat de recerca central té el suport del centre de recerca en Botànica a Tours, França, el centre d'investigació de Singapur, que es focalitza en nutrició materna i infantil, i Nestlé Purina, que porta a terme investigacions sobre la cura de les mascotes a St. Louis, Missouri, als Estats Units.

Desenvolupament de productes

Els Centres de Tecnologia de Producte de Nestlé apliquen els descobriments científics per desenvolupar productes i tecnologies per a categories específiques com begudes, cura de mascotes, culinaris, làctics, xocolates i nutrició infantil. Els nostres centres regionals d'innovació a Àsia i Àfrica Subsahariana treballen per desenvolupar productes per a necessitats locals, com a part dels seus ecosistemes d'innovació local.

Més informació en: https://empresa.nestle.es/ca/nutricio-salut-benestar/investigacio-i-desenvolupament

Informació relacionada