I+D en Nutrició

Els amplis coneixements de Nestlé en matèria de nutrició estan avalats àmpliament pel lideratge de l'empresa i per la seva experiència en àmbits com l'alimentació infantil i la nutrició clínica. Un saber que Nestlé aplica en la formulació de tots els seus productes.

La innovació, la recerca i el desenvolupament (R+D) són essencials i estan totalment integrats a la filosofia del Grup Nestlé.

Investigació i desenvolupament

La major xarxa privada mundial de Recerca i Desenvolupament

Nestlé Research disposa de la principal xarxa privada mundial d'R+D dedicada a la nutrició, amb 23 centres d'investigació distribuïts per tot el món en els quals treballen 4.000 persones. El Centre d'Investigació Nestlé de Vers-chez-les-Blanc, a prop de Lausanne (Suïssa) té com a objectiu la investigació dels beneficis que l'alimentació té per a la salut a fi d'aplicar-los als productes Nestlé. Les principals línies d'investigació d'aquest centre són el creixement i el desenvolupament, la digestió òptima, el control del pes i la protecció contra les malalties. A més, el grup disposa de cinc xarxes d'experts mundials.

Més informació sobre Nestlé Research

Articles relacionats

Imagen artículo relacionado Leer más...
Imagen artículo relacionado Leer más...