Sort by
Sort by

La nostra organització de R+D

Oficina de I+D

 

L'organització de Recerca i Desenvolupament de Nestlé és la més gran de la indústria d'alimentació i begudes. Comptem amb més de 4.100 empleats que treballen en 23 centres repartits per tot el món.

La nostra organització de R+D engloba Nestlé Research, que treballa en recerca fonamental entre categories, i la nostra organització més àmplia de Nestlé R+D, dedicada al desenvolupament de sistemes i productes centrats en categories. Descobreix com estem investigant per a oferir productes i serveis innovadors per a les persones i les mascotes de tot el món.

Innovacions amb base científica

Nestlé Research proporciona la base científica per a les nostres innovacions. Treballem en totes les categories de productes a escala mundial, des de la seguretat alimentària, la nutrició bàsica i la recerca sanitària fins a la recerca aplicada per al desenvolupament de productes i envasos.

Els nostres centres de Vers-chez-les-Blanc i el Parc d'Innovació EPFL de Lausana (Suïssa) alberguen cinc instituts de recerca: Institut Nestlé de Ciències de la Salut, Institut Nestlé de Seguretat Alimentària i Ciències Analítiques, Institut Nestlé de Ciències de l'Alimentació, Institut Nestlé de Ciències de l'Embalatge i Institut Nestlé de Ciències Agrícoles.

Anunciat al febrer de 2022, el recentment inaugurat Institut de Ciències Agrícoles es centra en les àrees de fitologia, ramaderia lletera i ciència dels sistemes agrícoles. Inclou el nostre centre de recerca fitosanitària de Tours (França), així com una xarxa mundial de granges d’investigació.

A més dels nostres cinc instituts, Vers-chez-les-Blanc alberga una Unitat de Recerca Clínica, que centralitza la gestió dels assajos clínics de Nestlé. Nestlé Research a Suïssa compta amb el suport d'un centre de recerca a Singapur, centrat en la nutrició matern-infantil, a més d'una unitat de recerca de Nestlé Purina Petcare a Sant Lluís (Missouri, Estats Units).

Científics treballant
Científics treballant
Desenvolupament de productes centrat en categories

La nostra investigació entre categories es complementa amb els Centres de Productes i Tecnologia de Nestlé (NPTC). En aquests centres, els nostres descobriments científics es tradueixen en productes i tecnologies per a diverses categories. Aquestes són: cafè, xocolates, lactis, aliments, nutrició, cura de mascotes, gelats, solucions per a fora de la llar, ciències de la salut i aigües.

Els nostres centres regionals d'innovació a la Xina, l'Índia, Àfrica, Sud-est Asiàtic i, ara, Llatinoamèrica, també treballen per a desenvolupar productes per a les necessitats locals, com a part dels seus ecosistemes locals d'innovació.

Cuiner treballant
Persones amb Nescafé
Desenvolupament de sistemes

El Centre de Tecnologia de Sistemes de Nestlé a Orbe, Suïssa, compta amb més de 30 anys d'experiència en màquines, envasos i productes per a dins i fora de la llar.

Degustació de cafe
Màquina de cafe