Sort by
Sort by
 

Finances

El nostre equip impulsa les nostres plataformes de creixement, sustenta els nostres pilars operatius, aprofita el nostre avantatge competitiu i sempre compleix la seva comesa.

Donem suport a la planificació de la innovació i la presa de decisions empresarials assenyades. Per descomptat, també ajuden a optimitzar el nostre creixement, flux de tresoreria i tornada als accionistes. Som veritables agents del canvi, per tal de crear valor a llarg termini.

A l'equip hi ha especialistes en àrees que van des de fiscalitat fins a pensions, des de gestió de riscos fins a tresoreria, des d'auditoria fins a gestió de costos, tant als mercats com a equips globals. Fins i tot hi ha un departament de suport de presa de decisions creat expressament per ajudar amb els informes de gestió. Els llocs van des de socis comercials a controladors de la fàbrica, passant per controladors de funcions com ara la cadena de subministrament o les vendes.

Fes del nostre equip la teva propera destinació professional i supervisaràs i informaràs del rendiment de la nostra empresa, analitzaràs problemes estratègics i completaràs projectes específics. Sigui quin sigui el teu enfocament particular, mai no et faltaran desafiaments, i pots estar segur que les teves idees i coneixements intensificaran la nostra competitivitat.

Reunión de equipo

Busquem

Persones amb un profund enfocament a negoci, capacitat analítica i de resolució de problemes, proactivitat i capacitat per treballar de manera autònoma.

Si posseeixes aquestes habilitats, juntament amb un elevat estàndard d'integritat, els nostres equips de Finances són el lloc que estàs buscant.

Reunión de trabajadores

Testimonis del nostre equip

Tot i que tinc una rutina diària que comença amb l'actualització de la meva cartera de comptes, també hi ha molts imprevistos. La majoria de vegades resolc problemes i trobo la seva causa, cosa que em resulta molt gratificant.

Matthew
Matthew