Sort by
Sort by

 

Un dels actius més preuats que tenim en Nestlé és la confiança que els nostres grups d'interès, incloent-hi els nostres clients, consumidors i empleats, han dipositat en la nostra organització. Aquesta confiança es basa en el nostre compromís d'actuar  amb honestedat, integritat i respecte per les lleis i normes.

Això és al que ens referim quan parlem de Compliance i, de fet, aquesta és la base sobre la qual fem negocis. 

La funció de Compliance, sota la direcció del Comitè de Compliance Ibèric, és la de proporcionar orientació i millors pràctiques a tota l'organització, amb la finalitat de garantir el compliment normatiu i una correcta gestió dels riscos als quals s'enfronta.

Comptem amb un Programa de Compliance. A continuació, trobaràs informació relacionada amb alguns dels pilars del nostre Programa:

Hombre hablando en una reunión

Comitè de Compliance Ibèric:

Els Òrgans d'Administració de les diferents societats del grup Nestlé a Espanya i Portugal han delegat en el Comitè de Compliance Ibèric la implementació i supervisió del Programa de Compliance.

Bloque de folios

Polítiques de Compliance:

En Nestlé, comptem amb una sèrie de polítiques que tenen per objecte establir les directrius internes per a complir amb la llei i altra normativa vigent, així com amb els compromisos del Grup Nestlé. Pots consultar-les aquí.

Mujeres hablando con un ordenador

Speak Up:

Tens a la teva disposició un canal en el qual plantejar dubtes o consultes en matèria d'Ètica Empresarial i Compliance i denunciar indicis o sospites raonables d'incompliments en aquest àmbit. Pots trobar més informació aquí.