El nostre camí cap a les zero emissions netes

El canvi climàtic és un dels majors reptes de la societat. També és un dels majors riscos per al futur del nostre negoci. Limitar la seva gravetat i les seves repercussions exigeix que tots actuem amb urgència.
Les solucions a la crisi climàtica i a un futur amb baixes emissions de carboni han de ser justes, tenir en compte els drets humans i beneficiar a les comunitats. La majoria de les nostres emissions de gasos d'efecte d'hivernacle (GEI) procedeixen de la nostra cadena de valor (95%), d'activitats com l'ús de la terra i l'agricultura. Per això, treballem amb socis de tota la nostra cadena de valor per a ampliar activitats com l'agricultura regenerativa. Estem treballant per a reduir significativament les nostres emissions de GEI, fins i tot mentre la nostra empresa continua creixent.
El 2020 vam publicar el full de ruta Zero Emissions Netes de Nestlé i des de llavors hem transformat el nostre model de negoci per a començar a reduir les emissions de gasos d'efecte d'hivernacle en els tres àmbits d'activitat de la companyia. Hem desenvolupat dos enfocaments estratègics principals que ajudaran a abordar les nostres emissions d'abast 3. L'estratègia Nestlé Forest Positive pretén conservar i restaurar boscos i hàbitats naturals. El Marc Agrícola de Nestlé estableix la nostra visió d'un sistema alimentari i agrícola més regeneratiu.
Zero emissions netes el 2050
Què estem fent per a reduir les emissions
Reducció i eliminació de carboni
Per a aconseguir l'objectiu de zero emissions netes, hem de reduir les emissions en tota la nostra empresa i cadenes de subministrament.
Col·laborem amb els proveïdors, els agricultors i les comunitats locals per a augmentar l'ús de pràctiques agrícoles regeneratives. També invertim en activitats sostenibles de logística, envasament i fabricació, i reduïm el risc de desforestació.
El nostre full de ruta Zero Emissions Netes inclou l'eliminació del carboni. Les solucions climàtiques naturals dins de la nostra cadena de subministrament formaran una part significativa del nostre full de ruta per a la descarbonització, capturant gasos d'efecte d'hivernacle de l'atmosfera.
Aquests projectes de captura d'emissions tenen lloc en els paisatges en els quals ens proveïm de matèries primeres i ajuden a restaurar boscos, aiguamolls i torberes. Els nostres projectes també poden ajudar a generar beneficis addicionals per a les comunitats i a protegir la biodiversitat i els ecosistemes naturals.
Quant a les emissions d'abast 1 i 2, la nostra estratègia principal és reduir el nostre consum d'energia i augmentar la proporció d'energies renovables a les nostres fàbriques i en les nostres activitats logístiques.
El nostre full de ruta en acció
-
El nostre objectiu és conrear 200 milions d'arbres el 2030 Coneix les nostres activitats per a restaurar els boscos.LLEGIR MÉS -
Agricultura regenerativa: una transformació essencial El canvi a pràctiques d'agricultura regenerativa per a conrear els ingredients dels nostres productes ajuda a millorar la salut del sòl i augmenta la seva capacitat d'absorbir carboni.LLEGIR MÉS -
De l'electricitat renovable a vehicles de flota amb menys emissions Descobreix com treballem per a reduir les emissions en totes les nostres operacions.LLEGIR MÉS -
El nostre objectiu és que més del 95% dels nostres envasos de plàstic estiguin dissenyats per a reciclar-se el 2025. Innovem els nostres envasos per a reduir les emissions i residus.LLEGIR MÉS -
Transformant la nostra cartera Estem transformant la nostra cartera d'acord amb la creixent demanda dels consumidors de productes que són bons per a tu i bons per al planeta.LLEGIR MÉS -
Lluitant per una producció lletera net zero Els nostres projectes a gran escala en múltiples mercats pretenen demostrar que el sector lacti té potencial per a convertir-se en net zero.LLEGIR MÉS
El canvi climàtic és ara una experiència viscuda, no una projecció futura. Per a una empresa tan dependent de l'agricultura com Nestlé, això és molt important i és per això que estem tan decidits a exercir el nostre paper per a aconseguir el net zero com a molt tard el 2050.