Sort by
Sort by

Alimentació sostenible: descobreix els nostres podcasts

Logotipo de Alimentación Sostenible

Una alimentació sostenible promou la producció i consum responsable d'aliments, genera un impacte ambiental reduït, lluita contra el canvi climàtic i respecta la biodiversitat.

El gran repte dels pròxims anys és alimentar-nos de manera saludable mentre cuidem l'entorn i el planeta, per a continuar reforçant el nostre compromís amb el medi ambient.

La nostra alimentació és clau en l'impacte mediambiental que sofreix el planeta i en el canvi climàtic. Una alimentació sostenible inclou dietes segures i equilibrades amb l'objectiu de donar suport a la biodiversitat i la salut del planeta. A més, una alimentació sostenible ha de contenir varietat d'aliments, amb predomini d'aliments frescos i d'origen vegetal.

Descobreix a continuació les claus d'una alimentació saludable i sostenible, a més de saber com integrar-la en el teu dia a dia.

Som els espanyols sostenibles a l'hora d'alimentar-nos? Aquesta és la principal qüestió que abordem en el tercer episodi del podcast 'A gust amb la Terra'. Segons dades del VIII Observatori de Nestlé, un 75% dels enquestats, considera que ha modificat la seva cistella de la compra pel benestar del planeta. Fins a quin punt està augmentant la implicació dels espanyols per portar una alimentació més sostenible?

Audio file

En què consisteixen les dietes més verdes com el flexitarianisme o el vegetarianisme? Podem ser sostenibles sense seguir una dieta vegana? Abordem totes aquestes qüestions en el nostre cinquè episodi del podcast 'A gust amb la Terra' de la mà de Nestlé.

Audio file

En el vuitè episodi del podcast 'A gust amb la Terra' ens centrem en desmentir algunes de les idees més populars relacionades amb les dietes veggies. Les persones que segueixen una alimentació veggie no ingereixen les proteïnes suficients? Els veggies tenen problemes d'anèmia i obligatòriament s'han de suplementar amb ferro i B12? Responem a aquestes i moltes altres preguntes.

Audio file

Per què no consumim la suficient quantitat de llegums? Quins nous formats estan sorgint amb els llegums com a protagonistes? Aquestes són algunes de les qüestions que abordem en el desè episodi del podcast 'A gust amb la Terra' de la mà de Noelia López, nutricionista de Nestlé a Espanya.

Audio file

Quin paper juga l'alimentació conscient entorn de la sostenibilitat? Quins són els beneficis per a la nostra salut d'apostar per un consum conscient? Responem a aquestes qüestions amb Noelia López, nutricionista de Nestlé a Espanya, en un nou episodi del podcast 'A gust amb la Terra'.

Audio file

Com d'important és el "moment compra" per a seguir una alimentació sostenible? Per què tirem tant de menjar en les llars espanyoles? Noelia López, nutricionista de Nestlé a Espanya, ens ofereix algunes claus per a organitzar la compra per a evitar desaprofitaments i cuidar més al planeta.

Audio file

Com evitar el desaprofitament alimentari en les nostres llars? Quines pautes podem seguir a l'hora d'organitzar la nostra nevera i rebost perquè els nostres aliments durin més temps i no tirar-los a les escombraries? Noelia López, nutricionista de Nestlé a Espanya, ens dona una sèrie de claus en un nou episodi del podcast 'A gust amb la Terra'.

Audio file

Per què l'origen d'un aliment cada vegada és més important per al consumidor? Com identificar productes ecològics? Quin segell certifica que una matèria primera és respectuosa amb el medi ambient en la seva producció? Responem a aquestes qüestions amb Noelia López, nutricionista de Nestlé a Espanya, en un nou episodi del podcast 'A gust amb la Terra'.

Audio file

Tardor és sinònim de tornada a la rutina. Com reprendre els hàbits saludables que teníem oblidats? Quant temps necessitem per a planificar un menú setmanal? Com ens ajuda la planificació per a evitar el desaprofitament alimentari? Aquestes són algunes de les qüestions que responem de la mà de Noelia López, nutricionista de Nestlé a Espanya, en un nou episodi del podcast 'A gust amb la Terra'.

Audio file

Com aconseguir seguretat i bona higiene en les nostres cuines? ¿Quina és la forma correcta de rentar els nostres aliments abans del seu consum? Quins utensilis sostenibles hauríem d'usar? Noelia López, nutricionista de Nestlé a Espanya, ens ofereix molts consells en un nou episodi del podcast 'A gust amb la Terra'.

Audio file