Sort by
Sort by

Nestlé Health Science “fundada el 2011” s'ha anat construint amb un esperit innovador i una gran dedicació de persones apassionades que sempre van creure en el valor de la nutrició. Hem evolucionat molt com a companyia, però el nostre compromís amb una vida més saludable segueix ferma. Des de la més tendra infància fins a les persones més majors, oferim solucions nutricionals per a cada etapa i situació. En aquest sentit, una adequada nutrició pot transformar vides. La nostra experiència és molt àmplia posant el coneixement científic com a eix de tot el que fem.

Per a aconseguir el nostre propòsit, l'evidència científica és fonamental. A través d'una extensa recerca i desenvolupament, treballem estretament amb proveïdors de serveis de salut posant el focus en la innovació i oferim els últims avenços en nutrició.

A Nestlé Health Science estem compromesos amb la salut de les persones, amb els nostres clients, amb els pacients i els seus familiars, en qualsevol lloc del món. A tots ells els ajudem a impulsar una vida més saludable a través de la nutrició; és la nostra promesa.

senior couple outside
senior couple outside
senior couple outside
Nutrició per a un estil de vida saludable

Ja sigui perquè estàs buscant mantenir la teva salut, o perquè necessites d'una solució nutricional, la nostra àmplia gamma de productes t'ofereix una resposta específica en el marc d'una vida activa i saludable.

Oferim diferents solucions per a les persones que busquen millorar la seva nutrició a través de vitamines, minerals i suplements diversos. Aconseguir un estil de vida saludable és més que una tendència i, per això, volem acompanyar-te en cada pas.

corredores de estilo de vida activo
estilo de vida activo yoga
Nutrició Clínica

“Una adequada nutrició pot canviar la vida”: hem desenvolupat la nostra gamma de productes de nutrició clínica entorn d'aquesta afirmació.

Els nostres productes ajuden a persones que pateixen unes certes condicions mèdiques o malalties. Això inclou nadons amb al·lèrgies alimentàries, nens amb alimentació subministrada a través de sonda, pacients hospitalitzats en vigilància intensiva, persones amb malaltia de Crohn o moltes altres situacions clíniques.

Els nostres equips treballen juntament amb investigadors, professionals de la salut i pacients per a innovar i millorar contínuament les solucions nutricionals que oferim.

madre e hijo
doctora y niña
madre e hijo
	Nestle-HealthScience-round