Sort by
Sort by

Trobaràs diverses tipologies de xocolata i productes de confiteria Nestlé a tot el món. De fet, alguns dels nostres productes més estimats són exclusius per a certs països. De tota manera, no importa on et trobis, sempre pots comptar amb una xocolata Nestlé per gaudir d’un moment més dolç. Coneix les marques de xocolata que completen el portfoli de Nestlé España!

qs-carton-270
qs-carton-270
qs-carton-270
Logotipo de Nestlé Vegan

La nova gamma de rajoles veganes Nestlé VEGAN és una deliciosa alternativa a la xocolata amb llet, elaborades amb una base de farina d'ametlla i cacau 100% obtingut de manera sostenible.

 

smarties-logo-round

Els Smarties han ocupat un lloc especial en els cors de les persones des de 1937. Actualment, elaborem aquests deliciosos dolços amb una mirada posada en la cura del nostre planeta per a les futures generacions. És per això que el cacau de Smarties està certificat per Rainforest Alliance i s'obté de forma sostenible a través del Nestlé Cocoa Plan.

Així mateix, en línia amb el nostre compromís per la sostenibilitat i la cura del nostre planeta, hem canviat la nostra gamma completa de Smarties a envasos de paper reciclable. Pots llençar tots els residus de Smarties directament als contenidors blaus i convertir-te en un heroi del reciclatge.

 

 

 

 

milkybar-logo-round

Llançada el 1936, Milkybar és la xocolata blanca referent de la gamma de xocolata Nestlé. Les excel·lents propietats de la llet que utilitzem per elaborar aquest producte són les protagonistes de la suau xocolata blanca. A més, no trobaràs cap olor, colorant ni conservant artificial.

Els ingredients naturals de Milkybar i la seva famosa textura cremosa el converteixen en la xocolata preferida per les famílies de tot el món. En línia amb el nostre compromís per la sostenibilitat, Milkybar fa servir cacau d'origen sostenible. En el marc del Nestlé Cocoa Plan, Nestlé col·labora amb Rainforest Alliance per donar suport als mitjans de vida dels conreadors de cacau, fomentar pràctiques més sostenibles i millorar la qualitat del nostre cacau.

 

 

 

dolca-logo-round

Els productes que contenen xocolata  Nestlé Dolca es fabriquen des de sempre amb la mateixa recepta a la fàbrica de La Penilla (Cantàbria). Dolca xocolata Negra, una xocolata cremosa per als més intensos i apte per a una dieta sense gluten. Dolca xocolata amb Llet, una xocolata amb llet cremosa per a tots els gustos i apte també per a una dieta sense gluten.

 

 

crunch-logo-round

La història de Nestlé Crunch comença a Fulton, Nova York, el 1938.  80 anys després, Nestlé Crunch segueix sent aquesta inconfundible xocolata amb llet amb cereals cruixents d'arròs.

A més, en el marc del Nestlé Cocoa Plan, Nestlé col·labora amb Rainforest Alliance per donar suport als mitjans de vida dels cultivadors de cacau, fomentar pràctiques més sostenibles i millorar la qualitat del nostre cacau.

La Rajola de xocolata amb llet (100g) amb cruixents cereals, així com el Snack Crunch (33g), t’oferiran una experiència de sabor superior. Així mateix, Crunch no s'oblida dels amants de la xocolata negra. Si t’agrada la combinació de xocolata amb cereals, la rajola Crunch de xocolata negra és la solució.

A què esperes? Viu l'efecte CRUNCH.

 

 

 

 

 

latelier-logo-round

Des del 2014, Nestlé Les Recettes de l'Atelier elabora delicioses rajoles de xocolata amb esperit artesanal. Així que, si ets un veritable amant de la xocolata premium, escull Les Recettes de l'Atelier. Una de les marques de xocolata més gourmet deNestlé que et farà viure una experiència única en sabor, textures i aparença a través de les seves receptes inspirades en la xocolata artesanal.

Cada peça de xocolata és única. Els fruits secs acabats de torrar i les suculentes fruites deshidratades es combinen per oferir una experiència de sabor superior. En línia amb el nostre compromís per la sostenibilitat, Les Recettes de l'Atelier utilitza cacau d'origen sostenible. En el marc del Nestlé Cocoa Plan, Nestlé col·labora amb Rainforest Alliance per donar suport a la qualitat de vida dels cultivadors de cacau, fomentar pràctiques més sostenibles i millorar la qualitat del nostre cacau.

 

 

 

 

qs-logo-round

La història de Quality Street va començar amb John i Violet Mackintosh el 1890 amb una botiga de dolços a Halifax, (West Yorkshire) Anglaterra. Gràcies al seu èxit, el 1909 van construir la primera fàbrica de tofe del món on Quality Street segueix sent produït avui dia. Durant més de 85 anys, aquests bombons amb acolorits embolcalls i deliciosos sabors han acompanyat moments màgics i records inoblidables durant el Nadal en milions de llars a tot Anglaterra. Deixa't sorprendre per aquesta gamma de bombons de xocolata amb llet i de xocolata negra amb cor de tofe.

Més marques de XOCOLATA per descobrir:

CTA Button Item