Sort by
Sort by

Sobre el Web

Accessibilitat

Nestlé SA té el compromís de transparència de la informació i la comunicació. Hem tractat de dissenyar i construir aquest lloc per fer-lo accessible a les persones que utilitzen lectors de pantalla i dispositius de tecnologia d'acord a la web del World Wide Web Consortium seguint Pautes d'Accessibilitat.

Hem provat totes les pàgines en aquest lloc i se seguirà controlant el compliment de les directrius d'accessibilitat WAI. Poseu-vos en contacte amb el nostre webmaster si té alguna pregunta o comentari.

Nestlé enllaços

Els enllaços externs el portaràn a altres llocs en el món de Nestlé - no tots són accessibles.

Què és RSS?

RSS (Really Simple Syndication) que permet obtenir informació (notes de premsa, notícies) de llocs web sense necessitat de visitar el lloc web.

Què necessito per ser capaç de llegir un feed RSS?

Necessita instal lar o algun programari, conegut com un lector de feeds o lector de notícies, en l'equip o pot subscriure's a feeds RSS a través del seu navegador d'Internet.

Navegadors com Firefox, Safari i Opera tenen aquesta opció. També pot utilitzar llocs web com iGoogle per organitzar els teus feeds RSS.

Llavors, què he de fer?

Una vegada que ha configurat el seu lector d'RSS o un navegador pot subscriure's a feeds RSS fent clic dret sobre el logo taronja de RSS.

Quan hagueu fet clic dret, ha de seleccionar "Copiar accés directe". A continuació, pot enganxar aquesta informació al teu lector de feeds.

Vostè és lliure d'utilitzar el nostre feed RSS al vostre lloc, però els demanem indicar la font: (c) de Nestlé SA