Sort by
Sort by

Els nostres vídeos

Nescafé Plan 2030 | Nestlé

Nescafé Plan 2030 | Nestlé

Nescafé està treballant per a ajudar a fer que el cultiu de cafè sigui més sostenible. A través del Nescafé Pla, estem ajudant als agricultors en la transició a l'agricultura regenerativa per a ajudar a reduir les emissions de gasos d'efecte d'hivernacle del cultiu de cafè, al mateix temps que augmentem els rendiments del cafè per a millorar els mitjans de vida dels caficultores i enfortir les comunitats agrícoles.
Duració: 00:41

5º Foro de Creación de Valor Compartido

Nestlé Fira Alimentària 2022 - 5è Fòrum de Creació de Valor Compartit

Nestlé va participar en Alimentària 2022 amb un estand corporatiu que reflectia el propòsit de la companyia de desenvolupar tot el poder de l'alimentació, avui i per a les futures generacions. Així mateix, en el marc de la fira, la companyia va celebrar el seu 5è Fòrum de Creació de Valor Compartit centrat en l'agricultura regenerativa.
Duració: 03:27

Agricultura regenerativa, más allá de la sostenibilidad

Fòrum Nestlé: Creació de Valor compartit "Agricultura regenerativa, més enllà de la sostenibilitat"

En el marc del Congrés Alimentària 2022, Nestlé organitza la cinquena edició del Fòrum de Creació de Valor Compartit dedicat a l'agricultura regenerativa.
Duració: 01:20:26

3 de nuestras fábricas tienen el sello AWS de gestión sostenible del agua

3 de les nostres fàbriques tenen el segell AWS de gestió sostenible de l'aigua

Cuidar de l'aigua és el nostre deure. Per això, estem certificant les nostres fàbriques amb el segell AWS de gestió sostenible de l'aigua. T'expliquem què implica aquesta certificació i que fàbriques ja compten amb ella!
Duració: 01:02

Nestlé Aquarel nace en Reserva de la Biosfera de la Unesco

L'aigua mineral Nestlé Aquarel neix en Reserva de la Biosfera de la Unesco (17")

La nostra aigua mineral Nestlé Aquarel neix en Reserves de la Biosfera de la Unesco, com a la Sibèria Extremenya. Per a cuidar d'ella, ens comprometem a treballar sobre el terreny al costat de la Diputació de Badajoz i el Centre de Desenvolupament Rural La Sibèria.
Duració: 00:17

Nuevo Aquarel reciclado

Nestlé - Tots els llançaments de Nestlé Aquarel amb plàstic reciclat (55")

Coneix tots els llançaments que Nestlé Aquarel ha realitzat amb plàstic ja reciclat a partir d'altres ampolles. El nostre objectiu? Que el 100% del plàstic es recicli i es reutilitzi.
Duració: 00:55

Informació relacionada