Sort results by
Sort results by

Disposem d'una àmplia gamma d'imatges en alta resolució, sota una llicència de Creative Commons en els nostres àlbums de Flickr
 

 

Els nostres vídeos

L'aigua mineral Nestlé Aquarel neix en Reserva de la Biosfera de la Unesco (17")

La nostra aigua mineral Nestlé Aquarel neix en Reserves de la Biosfera de la Unesco, com a la Sibèria Extremenya. Per a cuidar d'ella, ens comprometem a treballar sobre el terreny al costat de la Diputació de Badajoz i el Centre de Desenvolupament Rural La Sibèria.
Duració: 00:17

Nestlé - Tots els llançaments de Nestlé Aquarel amb plàstic reciclat (55")

Coneix tots els llançaments que Nestlé Aquarel ha realitzat amb plàstic ja reciclat a partir d'altres ampolles. El nostre objectiu? Que el 100% del plàstic es recicli i es reutilitzi.
Duració: 00:55

Cereals Chocapic BIO, amb blat integral ecològic. A gust amb la Terra (15")

Els nostres cereals Chocapic BIO estan elaborats amb cereals de cultiu sostenible, concretament amb blat integral, i compten amb la certificació de producció ecològica. Aquesta vela per la salut del sòl, de les plantes i els animals que habiten en ell; per un ús responsable de l'aigua i l'energia i per l'equilibri de les espècies i la biodiversitat.
Duració: 00:15

Generation Regeneration

Nestlé s'està embarcant en un viatge cap a la regeneració; per a ajudar a protegir, renovar i restaurar el medi ambient, millorar els mitjans de vida dels agricultors i ramaders i millorar la resiliència i el benestar de les comunitats i dels nostres consumidors.
Duració: 02:01

Solís, agricultura local sostenible. A gust amb la Terra (15")

Per a elaborar les nostres salses de tomàquet Solís treballem amb agricultors locals que, generació rere generació, s'han dedicat al cultiu dels nostres tomàquets en les Hortes del Guadiana, Extremadura. Per a això, segueixen pràctiques sostenibles respectuoses amb el medi ambient, especialment amb l'ús d'aigua, un bé escàs en el planeta.
Duració: 00:15

Farinetes de cereals per a bebès - Cereals de cultiu sostenible. A gust amb la Terra (15")

Darrere de les farinetes Nestlé, està el nostre compromís amb el cultiu sostenible de cereals com el blat o la civada. Cuidem la terra en la qual creixen, protegim la seva riquesa natural i la seva fertilitat, cuidant-la igual que tu cuides al teu bebè.
Duració: 00:15

Informació relacionada