Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Imatges

Disposem d'una àmplia gamma d'imatges en alta resolució, sota una llicència de Creative Commons en els nostres àlbums de Flickr

Els nostres vídeos

Així neix un nou bombó de Xocolates Nestlé

Artesans confiters, experts paladars i tecnologia punta són clau en la creació d'un nou producte. Així va néixer el primer assortiment de xocolata negra 70% de cacau del mercat, CAJA ROJA DARK SUBLIME.
Duración: 00:02:25

El propòsit de Nestlé

Coneix el propòsit de Nestlé, que des del seu naixement fa més de 150 anys ha sigut millorar la qualitat de vida de les persones i contribuir a un futur més saludable.
Duració: 00:02:04

Visita virtual per l'oficina central de Nestlé a Espanya

Vols conèixer les instal·lacions de l'oficina central de Nestlé Espanya? Acompanya'ns en aquesta visita virtual i descobriràs on treballem, el nostre menjador, centre de formació, supermercat i molt més.
Duración: 00:02:33

El tomàquet fregit que dóna la volta al món

El 30% de les salses de tomàquet que s'elaboren a la fàbrica de Nestlé a Miajadas ja es consumeixen en els 5 continents. Aràbia Saudita, Emirats Àrabs, Austràlia o Hong Kong són alguns de les 26 destinacions a les quals van dirigides. S'elaboren fins a 26 varietats en funció dels gustos del país de destinació.

Durada: 00:01:21

Vídeos per categoria