Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Imatges

Disposem d'una àmplia gamma d'imatges en alta resolució, sota una llicència de Creative Commons en els nostres àlbums de Flickr

Els nostres vídeos

Així neix un nou bombó de Xocolates Nestlé

Artesans confiters, experts paladars i tecnologia punta són clau en la creació d'un nou producte. Així va néixer el primer assortiment de xocolata negra 70% de cacau del mercat, CAJA ROJA DARK SUBLIME.
Duración: 00:02:25

Les nostres 10 fàbriques a Espanya ja són zero residus a abocador

Per aconseguir-ho, hem treballat per implantar un model d'economia circular i sostenible a les nostres fàbriques donant valor als residus. A través de mesures com el reciclatge, la separació en origen dels residus i la implementació de millors condicions d'emmagatzematge, hem aconseguit eliminar els residus a abocador en els nostres centres de producció, complint així amb un dels nostres Compromisos Nestlé amb la Terra.

Duració: 00:01:03

100% no és suficient

Amb els residus plàstics acumulant-se en abocadors i oceans, posant en perill l'entorn natural, mai havia estat tan urgent abordar la contaminació per plàstics com ara. És una prioritat per a nosaltres i estem compromesos a millorar aquest problema.

Duració: 00:01:04

El compromís de Nestlé amb la gestió dels envasos

La visió de Nestlé és que cap dels seus envasos, inclosos els plàstics, acabi en un abocador o com escombraries. Per això, la companyia té per objectiu que el 100% dels seus envasos siguin reciclables o reutilitzables en 2025.

Duració: 00:01:01

Vídeos per categoria