Sort results by
Sort results by
Rajoles de xocolata i xocolatines Nestlé Extrafino: Una varietat de sabors inoblidables

Hi ha sabors que passen per la nostra vida i no es poden oblidar, sabors únics, irresistibles, deliciosos... Qui pot oblidar aquella deliciosa xocolata que preníem en el berenar?

La gamma de xocolata Nestlé ens ha acompanyat sempre i ho continua fent amb una gran varietat de diferents tipologies de xocolata que triomfen entre nens i adults. Quin és el teu preferit? Rajoles clàssiques de sempre per al gaudir de tots, rajoles amb llet farcides de sabors i textures sorprenents, xocolata amb ametlles, avellanes, almívar de llet o galeta... I, per descomptat, també estan les xocolatines en format petit per a portar a totes parts.

Gaudir de la gran varietat de Nestlé Extrafino és tornar a sentir aquells berenars de la nostra infància, però el millor és tornar a reviure-ho amb els nostres fills! Re-descobreix Nestlé Extrafino!

recettes-cocoa-half

Cacau 100% obtingut de manera sostenible

El nostre cacau és 100% obtingut de manera sostenible. Nestlé Cocoa Plan millora la vida dels agricultors i la qualitat dels seus productes. Comprem cacau 100% certificat.

El Segell Rainforest Alliance certifica que els nostres productes han estat obtinguts d'una manera sostenible per a crear un món on les persones i la naturalesa prosperin en harmonia.

extrafino-logo-round-up

Més marques de XOCOLATA per descobrir:

CTA Button Item