Sort results by
Sort results by

TROBA EL TEU CAFÈ PREFERIT

Ara pots gaudir del deliciós cafè de Starbucks® que tant t’agrada sense sortir de casa.

Starbucks® At Home és una oportunitat per prendre't un moment per a tu, gaudir d'una tassa de cafè 100% aràbiga, d'alta qualitat, inspirada en els clàssics cafès i begudes que es serveixen a les cafeteries Starbucks® de tot el món. També són un obsequi perfecte per als amics.

Els cafès Starbucks® ofereixen perfils de torrat únics per adaptar-se a tots els gustos: torrat suau, torrat mitjà o torrat intens. Cadascú té una opció de sabors i intensitats, per la qual cosa segur que trobes el teu cafè preferit.

Recol·lectora de cafè

Els nostres compromisos

Tots els productes Starbucks® At Home s'elaboren amb cafè d'alta qualitat i obtingut èticament d'acord amb les pràctiques C.A.F.E. Pràctiques per a grans d'aràbiga. Les pràctiques Coffee and Farmer Equity (C.A.F.E.) són la pedra angular de l'estratègia d'aprovisionament ètic de Starbucks®. És una de les primeres normes de sostenibilitat de la indústria del cafè verificades per experts externs. Es va desenvolupar en col·laboració amb l'organització Conservation International el 2004.

Des del 2015, s'ha verificat que el cafè de Starbucks® és un 99% d'origen responsable. Aquest programa de verificació avalua les explotacions agrícoles en termes de qualitat, responsabilitat econòmica i transparència, responsabilitat social i lideratge mediambiental. En conjunt, les normes ajuden els agricultors a cultivar cafè de manera més beneficiosa tant per a les persones com per al planeta.

Logo Starbucks at home

Més marques de CAFÈ per a descobrir

CTA Button Item