Sort by
Sort by

L'aigua és fonamental per a tota la vida i està profundament connectada amb la regeneració. Depenem de l'aigua i reconeixem el nostre paper per tal d’ajudar a garantir l'accés a suficients subministraments nets.

Tots coneixem Nestlé Aquarel, Viladrau i Perrier, però sabies que a Espanya comptem amb una àmplia gamma de marques d'aigua que contribueixen a fomentar les bones pràctiques amb la finalitat de crear un impacte positiu en l'aigua en tots els llocs on operem? Coneix les nostres marques!

mujer en restaurante
mujer en restaurante
mujer en restaurante

 

 

acqua panna logo

Aqcua Panna amb el seu sabor únic de l'Aigua Mineral Natural, és el resultat d'una composició mineral única i un pH suau de 8,0. Cada glop evoca l'essència de la Toscana; la “campiña ondulada”, els pobles idíl·lics, la rica cultura i, per descomptat, l'amor pel menjar excepcional.

A Acqua Panna treballem contínuament per a protegir la font d'aigua i les terres que l'envolten. Per això ens comprometem a reduir les emissions de carboni en totes les nostres operacions. El nostre objectiu és aconseguir que no hi hagi residus en la nostra producció. I des de 2011, l'electricitat que adquirim per a la nostra producció procedeix de fonts renovables.

Així mateix, l'envàs també és important. Totes les nostres ampolles de PET són reciclables. Quan es reciclen, el PET pot incorporar-se a les nostres ampolles com PET reciclat (rPET), contribuint a un model d'economia circular. El nostre objectiu és augmentar l'ús de rPET per a 2025.

 

 

 

 

 

 

vittel logo

Per a l'aigua mineral natural Vittel, tot comença amb l'aigua de la pluja que cau sobre el ric i exuberant entorn natural de la conca de Vittel. Aquest és un lloc ple de vida, d'una energia única i on conviuen pacíficament tot tipus d'espècies vegetals i animals. Després, l'aigua s'enfonsa constantment en les profunditats del sòl, sent filtrada per la terra a mesura que avança, abans d'embarcar-se en un llarg viatge a través de les roques distintives de la regió.

A mesura que passa per la roca de la Serralada dels Vosgos, l'aigua mineral natural Vittel adquireix minerals que són essencials per al nostre cos. És la manera perfecta de rehidratar-se en qualsevol moment!

En definitiva, l'aigua mineral natural Vittel ha estat una font natural de vitalitat durant mil·lennis. Refresca el cos i la ment amb cada mossegada i t'ajuda a aprofitar al màxim cada moment.

 

 

 

 

Més marques d'AIGUA per a descobrir

CTA Button Item