Sort by
Sort by
Un toc d'estil italià a taula

L'èxit de S.Pellegrino està fortament arrelat al seu extraordinari llegat, el seu valor simbòlic i la seva identitat icònica, tot expressions del seu esperit italià únic. Des de la seva fundació en 1899 i durant més d'un segle, S.Pellegrino ha constituït una marca de qualitat sinònim d'estil.

Sorgida d'un únic manantial als peus dels Alps italians, intacte per l'home, cada glop de S.Pellegrino ofereix el sabor del seu origen especial. Convertida en icona internacional del sabor, disponible en més de 150 països, és l'elecció dels millors xefs i sumeliers de tot el món. Amb suaus bombolles, gràcies a una carbonatació única, i subtils matisos, S.Pellegrino enriqueix les teves ocasions gastronòmiques i eleva els teus moments especials, per a una vida de qualitat i sabor...

Tal elegància requereix paciència. L'aigua triga almenys 30 anys a travessar les roques de les altes muntanyes Dolomitas. Pel camí, s'enriqueix amb minerals per a crear l'inoblidable sabor de l'aigua amb gas, que s'ha convertit en un element fix a les taules de tot el món.

Ampolles de S.pellegrino
spellegrino en una taula
Delicioses aigües amb gas d'origen italià

Les begudes amb gas Sanpellegrino ofereixen un sabor Mediterrani per a cada moment. Estimades pel seu refrescant sabor a més de 105 països, porten afegint estil i delectant a les begudes des de 1932.

Sanpellegrino està disponible en una gamma de sabors deliciosos, com a Taronja, Llimona i Llimona i Menta. Cada gota està elaborada amb les millors fruites mediterrànies madurades al sol. Perfecte per a passar una estona agradable.

sanpellegrino hombre bebiendo
 Persona servint s.pellegrino
naranjas limones
naranjas limones
naranjas limones
alpes italia
naranjas
spellegrino logo

Una vida amb bon gust des de 1899

1800s
1899
1908
1900s-1930s
1932
1950s
1957
1999
2001
2010
2011
2015
2018
2019
2019
san pellegrino termas
1800s

Una aigua noble

A principis del segle XIX, els nobles viatjaven a San Pellegrino Terme, als peus dels Alps italians, “prenien l'aigua” pels seus beneficis per a la salut i s'emportaven unes quantes ampolles a casa.
spellegrino botella
1899

Fundació de l'empresa Sanpellegrino

Al llarg del nostre primer any, produïm un total de 35.343 ampolles d'aigua mineral S.Pellegrino i exportem un total de 5.562 ampolles a l'estranger.
spellegrino global
1908

Globalització de S.Pellegrino

La nostra aigua mineral és cada vegada més popular a tot el món i, ara es gaudeix a El Cairo, Calcuta, Shanghái, Estats Units, Brasil, Perú i Austràlia.
1900-1930 spellegrino anuncios
1900s-1930s

La reina de la taula

Apareixen els clàssics anuncis de S.Pellegrino, que descriuen les propietats beneficioses de la nostra aigua i la seva perfecta combinació amb el bon menjar.
1932 aranciata anuncios
1932

La primera taronjada del món

Enzio Granelli, nou propietari amb el seu esperit innovador llança al mercat Sanpellegrino Aranciata, amb un gran èxit.
1950 100 millones de botellas
1950s

El món beu S.Pellegrino

En acabar la dècada dels anys 50, som capaços de vendre més de 100 milions d'ampolles a tot el món.
1957 sanpellegrino acqua panna
1957

Naixement de Acqua Panna

L'empresa Acqua Panna està constituïda per Sanpellegrino. Situada en la bella Toscana, el manantial d’Acqua Panna i els seus voltants eren apreciats per la famosa família Medici des de l'època del Renaixement.
1999 scala milano
1999

Un Centenari de bon gust

La companyia Sanpellegrino celebra els seus primers 100 anys. Els actes culminen amb la direcció del mestre Ricardo Mutti en una representació de Don Giovanni de Mozart en l'Òpera de la Scala de Milàn. Més de 2000 convidats de tot el món s'uneixen a aquesta celebració.
2001 aranciata rossa
2001

Llançament de Aranciata Rossa

Aranciata Rossa, la versió de taronja sanguina de la popular Aranciata, apareix per primera vegada al lineal al costat de la resta de la gamma.
spellegrino bottles
2010

Un bilió d'ampolles

Les vendes mundials d'aigua mineral S.Pellegrino i Sanpellegrino Sparkling Fruit Beverages aconsegueixen la sorprenent xifra d'1 bilió d'ampolles en tan sols un any.
2011 fine dining lovers revista
2011

Una veu líder en l'alta cuina

S.Pellegrino llança Fine Dining Lovers, una revista dirigida als amants de la gastronomia i als aficionats a la cultura culinària de tot el món. Ràpidament es converteix en una de les principals veus de la gastronomia mundial.
2015 spellegrino joven chef academy
2015

S. Pellegrino fomenta el talent culinari

S. Pellegrino llança la primera edició de la seva cerca global de talents per a trobar als millors joves xefs del món. A partir de 2020, el concurs forma part de la S.Pellegrino Young Chef Academy. La companyia també és patrocinadora del premi World’s 50 Best Restaurants.
spellegrino essenza
2018

Hola S.Pellegrino Essenza

Les suaus bombolles de l'aigua mineral S.Pellegrino es combinen per primera vegada amb un toc d'exquisits i sofisticats sabors de fruites mediterrànies, per a una experiència de sabor completament nova amb zero calories.
spellegrino celebración de 120 años
2019

120 anys de S.Pellegrino

S.Pellegrino celebra el 120 aniversari de la seva Fundació amb dues ampolles molt especials d'edició limitada: una exclusiva ampolla de vidre amb reblons tallats amb diamants i una etiqueta d'aniversari folrada de plata.
spellegrino gama batidoras 2019
2019

Begudes Italianes amb Gas

La nostra gamma de begudes de fruites evoluciona fins a convertir-se en Sanpellegrino Italian Sparkling Drinks. La gamma inclou ara una selecció de sobres, mescladors de primera qualitat i la gamma Momenti per a continuar oferint moments plens de sabor als nostres consumidors.

Més marques d'AIGUA per a descobrir

CTA Button Item