Sort by
Sort by
Principis Corporatius Empresarials

Les nostres normes internes no només exigeixen l'estricte compliment de la llei, sinó que també guien les nostres accions, fins i tot si la llei és més indulgent o on no hi ha cap llei aplicable. Mantenir el compliment va més enllà de mantenir llistes de verificació. Requereix principis ferms que s'apliquin en tota l'empresa i ofereixin una guia clara per a tots els empleats.

Mentre els nostres Principis Empresarials Corporatius estan fermament establerts, continuem adaptant-los a un món canviant. Per exemple, incorporem els deu principis del Pacte Mundial de les Nacions Unides poc després de la seva creació i continuem implementant-los avui dia.

Estem compromesos amb els següents principis comercials corporatius en tots els països, tenint en compte la legislació local, les pràctiques culturals i religioses.

Els Principis Corporatius Empresarials de Nestlé (pdf 2,91 MB) constitueixen la base de la nostra cultura d'empresa, que hem anat desenvolupant al llarg de 150 anys.

Els nostres Principis Corporatius evolucionen i s'adapten a un món canviant, encara que els nostres fonaments bàsics no han variat des dels orígens de l'empresa i reflecteixen les idees bàsiques de justícia, honestedat i una preocupació general per la societat.

Des que Henri Nestlé va desenvolupar per primera vegada el seu exitós cereal infantil "Farine Lactée", hem construït el nostre negoci amb la convicció que per tenir èxit a llarg termini, no només hem de complir amb tots els requisits legals aplicables i garantir que les nostres activitats siguin sostenibles, sinó que també hem de crear valor per a la societat.

Nestlé s'ha compromès als següents Principis Corporatius a tots els països on hi té presència, tenint en compte la legislació local, així com les pràctiques culturals i religioses, cobrint 6 àrees principals:

 • Els consumidors

  Guiats pel nostre compromís amb la Nutrició, la Salut i el Benestar, el nostre objectiu és oferir les opcions més saboroses i saludables en totes les nostres categories de productes.
  A tot el món, el nom de Nestlé representa una promesa per al consumidor de productes de la més alta qualitat i seguretat.

 • La nostra gent

  Els nostres empleats marquen la diferència i volem assegurar-nos que cadascun d'ells pugui treballar en un ambient segur i saludable basat en relacions professionals constructives i respectuoses. La diversitat i la inclusió son una part integral de la nostra cultura Nestlé.
  A Nestlé respectem i promovem els drets humans, i tenim tolerància zero a l'assetjament i la discriminació per qualsevol motiu.

 • Cadena de valor

  Ens comprometem a implementar pràctiques agrícoles sostenibles que contribueixin a la capacitat de recuperació de la producció a llarg termini proporcionant formes de vida sostenibles, reducció de les emissions de gasos de carboni, protecció de la biodiversitat i conservació i abastiment dels recursos naturals.

 • Integritat empresarial

  Nestlé respecta els drets de les persones en relació amb les seves dades personals i reconeix la privacitat com un dret humà fonamental. El nostre compromís de protegir les dades personals i la privacitat es reflecteix en el nostre Programa global de Privacitat.

 • Interacció i comunicació transparents

  Nestlé és part de la societat, basant-se en el seu propòsit i valors. Entenem que és essencial dur a terme una participació i promoció responsable de les parts interessades. Com a companyia, estem compromesos a connectar-nos a una interacció transparent, responsable i centrada en el que importa. Ho fem des del respecte. Fidels als nostres valors, continuem desenvolupant el nostre negoci marcant la diferència.

 • Compliance

  Els Principis corporatius de Nestlé són obligatoris per a tots els empleats de la companyia i estan recolzats pel nostre Codi de Conducta Empresarial i altres polítiques. Els integrem en la nostra planificació de negocis, activitats, operacions, avaluacions d'acompliment i auditoria.

Descargar los Principios Corporativos Empresariales de Nestlé (pdf 2,91 MB)