Sort results by
Sort results by

Et donem la benvinguda a una nova era del cafè on el compromís dels caficultors amb el cafè i el planeta et garanteix que escollir bé et senta millor. Els caficultors de NESCAFÉ® Farmers Origins cultiven el cafè amb passió i de forma respectuosa amb la terra per tal d'oferir-te una tassa d'excel·lent qualitat.

Cada càpsula de cafè NESCAFÉ® Farmers Origins et convida a traslladar-te als seus orígens. Assaboreix la passió i la dedicació que amaga cada gra procedent d'aquestes terres. Descobreix les bondats de cada lloc d'origen i aposta per un cafè de gran sabor, cultivat amb respecte i que dona suport als productors i comunitats.

Nescafé farmers origins

Compromesos amb la sostenibilitat

Les càpsules de cafè NESCAFÉ® Farmers Origins estan fetes amb alumini 100% reciclable. El material més adequat per mantenir un exquisit aroma i sabor i que el cafè duri més temps fresc ja que l'alumini protegeix de la humitat i l'oxidació.

Alhora, també és una bona decisió per al nostre planeta. L'alumini sempre es pot reciclar, una vegada i una altra. En aquest sentit, ens permet atorgar una segona vida a les càpsules de cafè amb la finalitat que tornin a nosaltres en forma d'un nou objecte d'alumini.


 

Logo Necscafé Farmers Origins

Més marques de CAFÈ per descobrir:

CTA Button Item