Sort by
Sort by

 

Investigació i desenvolupament

A I+D, ens comprometem a desenvolupar aliments, begudes i solucions nutricionals per a la salut de les persones i les mascotes a tot el món en totes les etapes de la seva vida.

Els 4000 empleats que treballen al nostre departament de I+D a tot el món, des de científics i enginyers a experts normatius i xefs culinaris, són la clau del nostre èxit. Ajuden a impulsar el nostre creixement gràcies a una investigació innovadora que es tradueix ràpidament en productes i serveis que són bons tant per als consumidors com per al planeta.

Trabajo en equipo

En unir-te a nosaltres, podries estar treballant en la propera generació d'aliments d'origen vegetal, nutrició assequible, sistemes de màquines d'avantguarda, solucions d'envasament sostenibles o noves tecnologies analítiques per garantir la seguretat alimentària. El suport tècnic per a les fàbriques de Nestlé a tot el món també és una part vital del nostre treball.

 

A més dels llocs a jornada completa, també donem suport als joves mitjançant els nostres períodes de pràctiques, i financem els estudiants de doctorat i les investigacions postdoctorals en diferents àrees de la ciència i la tecnologia dels aliments dins del departament de Recerca de Nestlé. Per exemple, el programa de doctorat de l'Institut de Ciències de la Salut de Nestlé (pdf, 130 Kb) ofereix als estudiants la possibilitat única d'adquirir les habilitats i les competències necessàries per dur a terme una investigació experimental independent sobre nutrició i salut.

També pots sol·licitar formar part de tot un desafiament obert al nostre Accelerador de I+D, una xarxa amb presència a tot el món. Petits equips d'estudiants, empreses emergents i "intraempreniments" de Nestlé col·laboren per accelerar el desenvolupament d'innovacions en aliments i begudes.

Científicos

Busquem

Persones agradables, respectuoses i inspiradores que es preocupin per les persones i les mascotes en les vides de les quals influïm cada dia.

Tindràs formació en una disciplina clau relacionada amb R+D, des de desenvolupament de productes, nutrició i salut, ciència i tecnologia o gastronomia fins a qüestions normatives o legals, i estaràs motivat per impulsar la innovació amb una mentalitat emprenedora que doni curs al potencial de els aliments, perquè puguem desenvolupar productes i serveis que siguin bons per a tu i per al planeta.

Testing

Gaudeixo treballant com a desenvolupador de productes en R+D de Nestlé perquè tinc llibertat per crear i explorar. La gent aquí té una mentalitat oberta quant a provar coses noves i puc prendre decisions i actuar per oferir productes segurs, de qualitat i sostenibles. El nostre departament és ple de persones i recursos increïbles als quals puc accedir fàcilment per recolzar-me en el meu desenvolupament personal i professional.

Janice
Janice Desarrolladora de productos