Sort by
Sort by
 

Producció

Amb 376 fàbriques a més de 80 països, tenim una gran capacitat de fabricació en tots els nostres negocis. Al departament Tècnic i de Producció de Nestlé, podràs treballar en producció, enginyeria, seguretat, salut i medi ambient, millora de processos, normativa i qualitat.

Som un equip col·laboratiu i divers molt centrat en la seguretat, la qualitat, la sostenibilitat i l'excel·lència a la fabricació.

Técnico de producción

Busquem

Persones compromeses que donin el millor de si mateixes i apassionades pel creixement i el desenvolupament de les persones.

Persones amb curiositat per adoptar noves tecnologies, i aprendre i aportar contínuament a tots els negocis, zones geogràfiques i funcions. És fonamental l'esperit d'equip i els valors de seguretat, qualitat, diversitat i inclusió.

Línea de producción

Testimonis del nostre equip

Treballar en diferents funcions i crear una xarxa de contactes m'ha permès de comprendre el procés de la indústria alimentària, des de la granja fins a la taula. He visitat proveïdors i he treballat amb l'equip d'innovació per veure com subministren allò que més desitja el consumidor.

Blair
Blair