Sort by
Sort by

Supply Chain i Compres

Donar suport al creixement sostenible

Els professionals de la nostra cadena de subministrament tenen un paper decisiu per garantir que cada vegada que els nostres consumidors comprin a les botigues i a Internet estiguin disponibles productes frescos.

Els equips de la Supply Chain de Nestlé treballen amb els clients i els equips comercials per adoptar i desenvolupar previsions de demanda. Garanteixen que els materials s'obtinguin a temps i de manera responsable: Nestlé està compromesa amb polítiques d'obtenció que respectin el medi ambient i els drets humans, i esperem que els proveïdors respectin els nostres principis. Els nostres equips de cadena de subministrament estan en contacte amb el departament de fabricació per planificar i equilibrar els nivells de producció i inventari per tal que la nostra xarxa tingui el subministrament correcte de productes. A més, són responsables de l'emmagatzematge i el lliurament segurs, sostenibles i a temps dels nostres productes a clients i consumidors.

Oferim una carrera gratificant a la cadena de subministrament a Nestlé, a la cadena de subministrament del client, la planificació de la demanda i el subministrament, les compres i la logística. Sigui quina sigui la teva elecció, marcaràs una diferència positiva a la vida dels consumidors i dels clients de tot el món. La nostra escala implica que podràs canviar de lloc i ubicació, fins i tot a nivell mundial.

Cadena de suministros

Compres

Portar el millor als nostres clients

Els nostres equips de compres aporten solucions de fabricació, serveis i materials i aprofiten el coneixement del mercat, la innovació i les pràctiques recomanades dels proveïdors. Ajuden a generar un creixement sostenible mitjançant el desenvolupament de subministraments responsables, sostenibles i regeneratius.

Les oportunitats professionals al departament de compres de Nestlé engloben la gestió de categories en materials i serveis directes i indirectes, sostenibilitat i obtenció responsable, millores de processos, aliances comercials i operacions de la cadena de subministrament.

Amb més de 40 nacionalitats diferents als nostres tres centres globals (Malàisia, Suïssa i Panamà), tenim una rica diversitat i ens sentim orgullosos de garantir la igualtat d'oportunitats per a cada persona.

Tindràs la flexibilitat de desenvolupar la teva carrera professional dins d'una ubicació o categoria específiques, o a escala global: t'espera una oportunitat única de desenvolupar una carrera internacional a l'àmbit de Supply Chain.

A Nestlé valorem la teva experiència. Pots aconseguir fer-te un lloc al lloc on aspires i trobaràs totes les eines que t'ajudaran a assolir el teu objectiu professional. A més, com que Nestlé té un abast global, pots tenir moltes opcions quant a mobilitat.

Equipo de compras

Busquem

Persones que pensin de forma estratègica, analítica i àgil, amb un enfocament holístic de la gestió dels negocis, i que construeixin i gestionin de forma proactiva relacions dins i fora del grup per crear valor sostingut a través del cicle de compres.

Persones amb fortes habilitats comunicatives i capaces de gestionar relacions complexes amb interlocutors a tots els nivells, que acceptin la diversitat multicultural i inclusió, i amb passió per treballar en diferents categories, ubicacions i funcions.

Reunión de compras

Testimonis del nostre equip

Tinc per costum anar al supermercat i revisar els ingredients de les etiquetes dels productes. És molt gratificant veure que l'oli que adquireixo durant el procés de compres està inclòs a l'etiqueta i a les prestatgeries, perquè els consumidors de tot el món el puguin consumir.

Celine
Celine