Sort results by
Sort results by
Una història francesa des de 1863

Nascuda a França, l'esperit efervescent de Perrier és avui reconegut en més de 140 països. Primer, la nostra aigua mineral amb gas va ser adoptada com el xampany de les aigües de taula a Gran Bretanya. Poc després, va passar a captivar els cors de tot el món, abans de trobar la fama a casa, a França.

Amb les seves vigoroses bombolles, Perrier ha calmat la set amb gust durant gairebé 160 anys. La seva mescla única de bombolles intenses i contingut mineral equilibrat fa que Perrier és una alternativa saludable als refrescos carbonatats, sense sucre i sense calories.

Perrier és una beguda molt atrevida per si sola, però la seva alta carbonatació la converteix en la companya perfecta per a fer els teus propis còctels o mocktails. Elegant i versàtil, és perfecta per a consumir a casa o per a portar: una opció refrescant per a tots els dies.

vaso llena perrier

Set de sostenibilitat

A la naturalesa tot està interrelacionat: si volem ajudar a preservar l'aigua mineral natural Perrier, que es troba en l'aqüífer subterrani, és vital que ens esforcem per protegir les terres circumdants que formen la zona de captació coneguda com "impluvium".

Secundem activament una política de zero pesticides en les terres de cultiu i els pobles situats dins del “impluvium”. Des de 1994, treballem amb els agricultors de la regió per a ajudar-los a fer la transició a l'agricultura ecològica i adoptar pràctiques sostenibles. També ens associem amb les ONG i les autoritats locals per a salvaguardar la quantitat i la qualitat de l'aigua de la regió.

botella de pet perrier

...i economia circular

També estem substituint gradualment el plàstic verge (PET) per plàstic reciclat (rPET) en totes les ampolles de Perrier. El nostre objectiu és que totes les nostres ampolles estiguin fabricades amb un 50% de PET reciclatge per a 2025, com a part del nostre compromís amb l'economia circular. Estem adoptant el mateix enfocament per al nostre embolcall de plàstic, que incorpora un 50% de materials reciclats.

Des de 2018, les nostres ampolles es transporten al port francès de Fos-sur-Mer a través d'un tren diari impulsat per electricitat: un pas important en l'avanç cap al transport sostenible, que redueix les nostres emissions de CO₂ en 2.500 tones cada any.

perrier logo

Més marques d'AIGUA per a descobrir

CTA Button Item