Sort by
Sort by

Grans de 122.000 agricultors de 15 països, transportats amb cura fins a casa teva

Durant molt de temps, el millor cafè va dependre de saber manejar màquines d'Espresso grans i complexes. Fins que, el 1986, l'esperit innovador de Nespresso el va portar a desenvolupar un sistema pioner basat en una idea senzilla: que amb prémer un botó tothom pogués gaudir de la tassa de cafè exprés perfecta, igual que ho faria un barista. Així va néixer la primera màquina Nespresso, juntament amb quatre varietats emblemàtiques de Nespresso.

Des d'aleshores hem portat la nostra experiència i coneixements a milions d'amants del cafè. Des de la nostra primera màquina fins al nostre darrer sistema Vertuo, cada innovació de Nespresso ha acostat encara més l'experiència de barista a llars i negocis de tot el món.

Som conscients que aquest progrés implica responsabilitats. Per això, des de fa més de 30 anys, tenim el convenciment que cada tassa Nespresso ha de tenir un impacte positiu a la societat i al medi ambient. Aquesta visió l'anomenem The Positive Cup, que té com a objectiu la creació de valor compartit: des d'ajudar a millorar les vides dels agricultors i preservar la biodiversitat, fins a impulsar el reciclatge de les nostres càpsules, fabricades amb alumini, material infinitament reciclable que protegeix la frescor i aroma del cafè.

 mans subjectant grans de cafè
Logo Nespresso

Una marca emblemàtica

1986
1989
1991
1996
2000
2003
2007
2011
2014
2019
2020
1986

La màquina d'espresso en miniatura

Nespresso neix amb només cinc empleats i dues màquines. Dissenyem les cafeteres C-100 i C-1100 com a minimàquines per preparar Espressos i les llancem al mercat amb quatre varietats de cafè.

1989

Neix el Club Nespresso

El nostre club exclusiu ofereix descomptes i extres personalitzats per ajudar els clients a aprofitar al màxim l'experiència Nespresso.

1991

Reciclatge de càpsules

Nespresso llança el seu primer esquema de reciclatge específic de càpsules a Suïssa.

1996

Automàtic i en línia

Nespresso aconsegueix tenir un gran impacte en el mercat domèstic gràcies a l'automatització i innovació de les màquines C-250/554. Alhora, llancem el nostre primer lloc web.

2000

Mercat professional i boutique

Llancem màquines i cafès dedicats a negocis de serveis d'alimentació premium i oficines petites. S'inaugura a París la nostra primera boutique Nespresso.

2003

Obtenció de cafè sostenible d'alta qualitat

Llancem el programa AAA Sustainable Quality™ de Nespresso en col·laboració amb Rainforest Alliance, que ajuda els caficultors a millorar la seva productivitat, sostenibilitat i qualitat de vida.

2007

Lattes, Cappuccinos y Macchiatos

La nostra màquina Lattissima facilita la preparació de cafès d'especialitat amb llet, simplement prement un botó.

2011

AAA per a la sostenibilitat

Llancem Dhjana, el nostre primer cafè d'edició limitada produït completament en el marc del programa AAA Sustainable Quality™, la nostra col·laboració amb Rainforest Alliance.

2014

Vertuo: del codi a la tassa

La nostra màquina Vertuo introdueix la tecnologia Centrifusion™, que aplica l'ajust perfecte per a cada càpsula codificada en cinc mides de tassa diferents.

2019

El cafè com a força positiva

El nostre programa Reviving Origins ajuda a recuperar l'agricultura del cafè a regions afectades per conflictes, dificultats econòmiques o desastres mediambientals.

2020

Un cercle perfecte d'alumini

Llancem les primeres càpsules de cafè del mercat elaborades amb un 80% d'alumini reciclat. A més, comptem amb 100.000 punts de reciclatge de càpsules, un compromís que assumim des del 1991.

Més marques de CAFÈ per descobrir

CTA Button Item