Sort by
Sort by
 

Recursos Humans

Les persones són la clau del nostre èxit. El nostre departament de RR. HH. dona suport a la nostra plantilla de 270.000 empleats per continuar impulsant el creixement de la nostra organització. Un lloc a RR. HH. et permetrà contribuir a un futur millor, ja sigui a través dels nostres programes capdavanters del sector per donar suport als joves, impulsar la diversitat, l'equitat, la inclusió i la pertinença, o ajudant a crear valor compartit en tot allò que fem.

Els equips de RR. HH. a Nestlé ofereixen oportunitats en tres àrees generals. Podries treballar amb responsables de l'empresa, ajudant-los a millorar el rendiment a través de les persones. Pots aportar al nostre equip la teva experiència en selecció de personal, desenvolupament o una altra àrea especialitzada de RR. HH. O bé, pots unir-te a un dels nostres centres d'escala, que garanteixen que els nostres empleats tinguin cobertes les necessitats bàsiques de recursos humans perquè puguin centrar-se en allò que saben fer millor.

Reunión de equipo

Busquem

Les carreres professionals en Recursos Humans són alhora gratificants i exigents. Busquem pensadors estratègics que puguin crear i gestionar de manera proactiva aliances dins del grup que facilitin la gestió del nostre talent. Combinant experiència amb perspicàcia per als negocis, et centraràs en les persones i treballaràs en equip.

Podràs fer consultes eficaces i gestionar relacions, garantint que disposem del millor capital humà per mantenir la fortalesa i competitivitat de Nestlé.

Reunión de trabajadores

Testimonis del nostre equip

Porto a Nestlé gairebé cinc anys, gestionant la selecció de personal i el desenvolupament d'estudiants al Regne Unit, i ara al Canadà. M'encanta Nestlé perquè ofereix oportunitats que encaixen amb les teves aspiracions i compleix els seus valors fent un canvi positiu a nivell mundial.

Lucy
Lucy