Sort by
Sort by

Estudiants i graduats

Estudiantes y graduados


Oportunitats de desenvolupament

Pensem com a innovadors. Adoptem la diversitat. Treballem de manera àgil. Som al voltant de 270.000 persones en 186 països, també tenim l'escala per a marcar una diferència positiva en la vida de les persones. Així que, si vols que el teu treball tingui un impacte, a Nestlé Espanya oferim oportunitats de carrera inspiradores per a joves talents.

Els nostres programes

Programa de Formació Nous Graduats

A Nestlé España, aquest programa de rotació té una durada de cinc anys i, accelera les carreres dels candidats seleccionats. Et donarà la oportunitat de treballar en diferents llocs de la teva regió per a aconseguir tenir una visió general de la direcció a la qual t'incorporis -per exemple,  Màrqueting i Vendes, Finances, Operations - i gaudiràs d'oportunitats de formació i aprenentatge al llarg del programa. 
La durada per als Graduate programs Globals del IT Hub i Nespresso eCommerce HQ és de 2 anys

Disponibilitat: Oficina Central

Formación graduados


Programes destacats

Programa de practiques
Nestlé needs YOUth


Escolta als nostres companys

Frederikke - Estudiant de RH als països nòrdics

Vaig començar com a especialista en cafè en una boutique de Nespresso a Copenhaguen abans de començar com a estudiant en l'equip de RH nòrdic.

El programa "Nestlé needs YOUth" m'està proporcionant moltes habilitats i coneixements nous, i en el futur espero poder marcar la diferència per a Nestlé de la mateixa manera que Nestlé està marcant la diferència per a mi.

Pràctiques en Nestlé
Frederikke
Minhaal - Estudiant, Nesternship, Nestlé Pakistan

Desafiant, inspiradora i transformadora són les paraules que defineixen la meva experiència en Nestlé.

Treballar en projectes d'inclusió, employer brànding i compromís amb els joves va ser una oportunitat per a perfeccionar el meu creixement professional i personal.

Reunió d'equip
Minhaal

Nesternship

M'encanta com Nesternship m'ha permès liderar molts projectes i superar reptes. El seu entorn inclusiu ha alimentat un fort esperit d'equip i ha creat moments agradables junts. (Nguyen, Nesternship Vietnam)

Participar en el programa de pràctiques de Nestern significa poder treballar estretament amb experts als quals anomenem "mentors". L'entorn de treball virtual no ens va impedir obtenir una perspectiva totalment nova sobre les finances corporatives i el sector dels béns de consum. (Ilenna, Nesternship Indonèsia)

Aprenentatge de gestió

Prepara't per a l'autoritat i la responsabilitat. Des de la participació en els debats estratègics d'alt nivell fins a les execucions sobre el terreny, he sentit que la meva contribució sempre ha estat valorada. (Mahrah , el Pakistan - Graduat en pràctiques de gestió de vendes)

Treballar com a llicenciada en empresarials m'ha ajudat a connectar el propòsit corporatiu amb els nostres productes. El programa em permet ser creativa i prendre decisions empresarials, no hi ha dos dies iguals. (Lisa, Austràlia, Graduada de negocis en pràctiques de gestió)

Becari graduat

Nestlé m'ajuda a créixer com a persona i com a professional. El nombre de formacions a les quals puc optar és incomptable. (Leon Dierks, Països Baixos)

Ser una força del bé amb el meu equip m'està ajudant a expressar tot el meu potencial i a créixer amb la meva carrera. (Sophie Ruijgrok, Països Baixos)

El programa em va ajudar a aconseguir una visió holística de tota l'empresa, aprenent sobre la cultura i descobrint diferents àrees de responsabilitats i punts de vista. (Kristina Meng, Alemanya, Màrqueting i Vendes)

Tens l'oportunitat de treballar amb professionals d'alt nivell i, si realment vols aprendre, aquest és el lloc adequat. Com em va dir el meu primer cap al principi: "Només has de ser prou audaç i aprofitar les oportunitats". "(Nora Kadieva, Bulgària)

Estic molt orgullós de formar part d'aquest programa de postgrau en TU. He après de gent de tot el món i he obtingut una visió completa de les TI en l'empresa. M'ha donat un fort impuls tant professional com personal. (Constance Havret, Espanya, IT Hub- Màrqueting, Vendes i e-Business)

Programa de Pràctiques

Sentir-se bé en l'empresa és fonamental per a aconseguir un treball de qualitat i perquè els projectes siguin un èxit. (Laurine Ternoy, França, becària de màrqueting i vendes)