Sort results by
Sort results by

Estudiants i graduats

Estudiantes y graduados


Oportunitats de desenvolupament

A Nestlé, oferim oportunitats interessants per a aquelles persones que comencen la seva carrera professional a tot el món. Cadascun dels nostres mercats ofereix diferents programes per als nostres candidats a l'inici de la seva carrera, des d'iniciatives per a becaris i estudiants en pràctiques fins a programes de postgrau i pràctiques. Publiquem totes les nostres vacants a la nostra pàgina de carreres, on pots conèixer més sobre cada programa a les pàgines web de cada país. Nestlé també ajuda els joves de tot el món a aconseguir una feina i una bona carrera professional a través de la Nestlé needs YOUTh initiative.

Nestlé needs YOUth

Per a empleats a l’inici de la seva carrera:

Disponible a tota l'empresa, aquest programa de formació digital sota la modalitat d'autoaprenentatge us ajuda a descobrir Nestlé, la seva cultura, principis i compromisos mediambientals. Aprendràs com adaptar-te ràpidament, treballar col·laborativament, gestionar-te i desenvolupar les teves habilitats de lideratge. Pots accedir a la "People Academy" a tot el món i el contingut està disponible en 19 idiomes.

Para empleados en el inicio de su carrera

Per a joves que busquen iniciar la seva carrera:

Nestlé Needs YOUth prepara a joves amb les habilitats i experiència laboral que necessiten per prosperar als llocs de treball del futur. Enfocant-se en l'ocupació/empleabilitat, l'esperit empresarial i els agronegocis, té una gamma d'iniciatives a diferents mercats, per exemple:

Nesternship

Aquest programa està disponible als mercats asiàtics. És un mòdul de formació digital enfocat a ajudar els candidats a una ocupació a aprendre habilitats per a les entrevistes. Quan acaben el mòdul, aquestes persones han rebut orientació personalitzada sobre les seves fortaleses i les oportunitats de millora.

Para jóvenes que buscan iniciar su carrera

Iniciativa pels Joves

Per als joves d'Amèrica Llatina, aquest programa d'e-learning forma part de la iniciativa Nestlé Needs YOUth. Dissenyat per ajudar els joves a trobar millors oportunitats laborals, inclou assessorament per a la creació del currículum vitae i per preparar-se per a la primera feina.

Iniciativa por los Jóvenes

A Espanya

La companyia oferirà unes 2.000 oportunitats de formació i ocupació per a joves menors de 30 anys entre 2021 i 2025. Des de l'inici de Nestlé Needs YOUth, més de 3.000 joves ja s'han beneficiat de la iniciativa i més de 1.600 han signat algun tipus de contracte laboral!

A més, uns 1.900 estudiants, tant universitaris com de formació professional, han accedit a algun programa de formació a Espanya.

Així mateix, la Companyia ha estat pionera en impulsar la implementació de nous programes de Formació Professional Dual. Des de l'inici, més de 500 estudiants han rebut formació a les fàbriques de Nestlé a Espanya.

Treballava com Coffee Specialist en una boutique de Nespresso a Copenhaguen abans de començar les meves pràctiques en l'Equip de Recursos Humans de Nestlé Nordics. Gràcies al programa Nestlé Needs Youth estic adquirint nous coneixements i habilitats, i en un futur pròxim espero ser capaç de marcar la diferència en Nestlé, de la mateixa manera que Nestlé ha suposat un abans i un després per a mi.

Frederikke Schöler Høgsgaard
Frederikke Schöler Høgsgaard HR internship en la región Nórdica

Descobreix més sobre