Sort by
Sort by

Gairebé dos terços de les emissions totals de gasos d'efecte hivernacle de Nestlé provenen de fora de les nostres operacions directes, concretament del canvi en l'ús de la terra i de l'agricultura. Per això l'agricultura regenerativa és un punt clau en el nostre camí per assolir zero emissions netes.

L'agricultura regenerativa és un sistema agrícola que té com a objectiu conservar i restaurar les terres agrícoles i el seu ecosistema. El seu objectiu és mantenir, sustentar, millorar i restaurar el que s'ha degradat en el passat. Els resultats de l'agricultura regenerativa formen la base de la producció alimentària sostenible.

Treballarem amb els nostres socis, inclosa la nostra xarxa de més de 500.000 agricultors i 150.000 proveïdors, per promoure les pràctiques agrícoles regeneratives.

Ajudarem als agricultors a adoptar aquestes pràctiques:

  • aplicant la ciència i la tecnologia més recents i proporcionant assistència tècnica
  • oferint suport a la inversió
  • pagant primes per productes agrícoles regeneratius
Granjero plantando plántula

La transició a pràctiques agrícoles que prioritzen els ecosistemes i regeneren la nostra terra depèn dels agricultors. Una transició justa en aquest camp significa que els agricultors no suporten sols el pes i el cost d'aquesta transició. Com a part d'aquest viatge, iniciarem nous programes per ajudar a abordar els desafiaments socials i econòmics d'aquesta transició.

Implementarem nous programes d'ingressos dignes per als agricultors en la nostra cadena de valor. A finals d'aquest any, donarem a conèixer els nostres plans per a les nostres cadenes de subministrament de cafè i cacau.

Coneix més sobre les pràctiques agrícoles regeneratives més importants que volem promoure. Inclouen, entre d'altres, la millora de la biodiversitat, la conservació de terra, la regeneració dels cicles de l'aigua i la integració de la ramaderia.

Amb les nostres col·laboracions a llarg termini amb les comunitats agrícoles de tot el món, volem intensificar el nostre suport a les pràctiques agrícoles que són bones per al medi ambient i bones per a les persones.

Mark Schneider CEO de Nestlé