El nostre camí cap a les zero emissions netes

Hombre en el campo mirando al ocaso

La lluita contra el canvi climàtic no pot esperar i nosaltres tampoc.

Estem aprofitant la dimensió que tenim per afrontar aquest repte i generar un impacte significatiu. Estem transformant el nostre negoci i emprant els nostres recursos per inspirar el canvi.

Després d'una dècada dedicada a prendre importants mesures, en 2030 haurem reduït a la meitat les nostres emissions de gasos d'efecte d'hivernacle i en 2050 aconseguirem cero emissions netes.

Estem abordant les emissions generades en tota la nostra activitat i al llarg de la cadena de subministrament. Farem servir matèries primeres per als nostres aliments i begudes cultivades amb mètodes regeneratius i protegirem arbres i entorns naturals que ajudin a absorbir el carboni.

Para lograr las cero emisiones netas abordaremos tres áreas principales

Treballarem amb agricultors, proveïdors i comunitats de les zones on obtenim les nostres matèries primeres per a generar impactes positius a nivell ambiental i social.

  • Acompanyarem als agricultors perquè adoptin pràctiques que abordin el canvi climàtic i que millorin els mitjans de vida.
  • Animarem als nostres proveïdors a tot el món a unir-se a nosaltres en el nostre procés cap a les zero emissions netes.
  • Plantarem 20 milions d'arbres cada any durant els pròxims 10 anys.
  • Garantirem que els nostres proveïdors de productes bàsics clau estiguin completament lliures de desforestació en 2022.

Aconseguir zero emissions netes suposarà fer canvis significatius en la forma en què fabriquem els nostres productes.

  • Usarem electricitat 100% renovable en els 800 centres de Nestlé.
  • Canviarem tota la flota de vehicles propis o contractats per alternatives que redueixin les emissions de cara a l'any 2022 per a compensar les emissions restants.

A partir del coneixement que hem adquirit i els recursos dels quals disposem, modificarem la nostra cartera de productes perquè tots siguin "bons per a tu i per al planeta".

  • Reduirem l'impacte de les nostres receptes.
  • Millorarem la forma en què calculem i gestionem les emissions.
  • Ens enfocarem a potenciar marques neutres en carboni.

Coneix el full de ruta de Nestlé cap a les 0 emissions netes

Descarregar
 ruta de Nestlé cap a les 0 emissions netes