Sort by
Sort by

Donant suport a la lactància

i celebrant la maternitat
 Mare subjectant la mà del seu bebè
"La primera vegada que va somriure, la primera vegada que va riure... Et dona una felicitat que no pots explicar". Cristina Macina, responsable de Comunicació Interna i mare del Paul.
Clàudia amb la seva filla
Clàudia amb la seva filla

L'embaràs és un moment especial per a les mares. Durant gairebé nou mesos, el nadó ha crescut dins teu, i de sobte... El miracle del naixement succeeix. Portes una nova vida al món.

Res pot preparar realment els pares o cuidadors per a aquest moment, però la Claudia Aguilar, mare de l'Isabella i la Daniella, i responsable de Marca i Innovació, dedica unes paraules sàvies: "El meu millor consell per als nous pares és: 'Només relaxa't i respira!'"

Els primers 1.000 dies són transcendentals

Abans del naixement, és vital establir unes bones bases durant els primers 1.000 dies de vida, des de l'inici de l'embaràs fins al segon aniversari del nen. Sabem que aquesta és una oportunitat única per a la salut, el creixement i el desenvolupament neurològic òptims del nadó.

"Vols construir una casa sòlida, necessites fonaments sòlids. Els primers mil dies són tan importants com els fonaments d’una casa", diu Thierry Philardeau, responsable de la Unitat de Negocis Estratègics de Nutrició de Nestlé.

Les mares necessiten poder triar bons aliments, dormir prou i fer exercici de la manera correcta, nodrir-se a si mateixes i al nadó abans de donar a llum.

Facilitant la lactància materna

Un cop neix el nadó, l'Organització Mundial de la Salut (OMS) recomana la lactància materna exclusiva durant els primers sis mesos de vida, seguida d'una lactància materna juntament amb alimentació complementària fins als dos anys i més enllà.

Nestlé es compromet a donar suport a la recomanació de l'OMS sobre la lactància materna, per contribuir a assegurar que la mare i el nadó tinguin un començament a la vida el més saludable possible.

Bebé riendo

"Comencem amb la nostra gent i diem: 'La lactància materna és el millor per als nadons'. Així que fem que sigui senzill per a les mares de la nostra plantilla alletar", afirma Thierry Philardeau.

Nestlé fa tot el possible per fomentar un ambient d'ajuda, a través de fortes mesures de protecció a la mare i facilitats perquè tots els nostres empleats i empleades tinguin cura dels fills.

Política de Protecció de la Maternitat

Cristina i el seu fill Paul
Cristina i el seu fill Paul

Ho fem mitjançant la nostra Política global de protecció de la maternitat (pdf, 2Mb) que s'aplica a tots els nostres empleats i dona suport a les recomanacions del Conveni de l'OIT sobre la protección de la maternidad.

La política inclou la protecció de l'ocupació, acords de treball flexibles i accés a 339 sales de lactància materna a tot el món, als nostres centres de treball.

 

Modernes sales de lactància

Per exemple, la nostra oficina central d'Indoxina a Bangkok té una sala de lactància moderna amb tres còmodes cadires on les mares poden alimentar els seus nadons, un televisor, una nevera on emmagatzemar llet i una pica.

Nestlé Sud-àfrica compta amb una guarderia al centre amb una cuidadora, on es poden deixar els nadons. La mare rep un missatge de text quan el nadó té gana, perquè pugui alimentar-lo. Si s'està extraient llet, podeu deixar-la a la guarderia cada matí.

Sala de lactància
Sala de lactància

De fet, molts dels nostres mercats van més enllà de la nostra Política de maternitat i ofereixen beneficis addicionals com la cura de nens, suport mèdic, extractors de llet o reducció d'hores de treball.

La maternitat és un moment especial, però per a alguns pot ser frustrant i desafiant. Les mares necessiten una xarxa de suport adequada que inclogui el seu ocupador, així com familiars i amics.

Tot i els desafiaments, l'alegria i la satisfacció que porta la maternitat fa que tot valgui la pena.

"Dones a llum, li dones vida a una altra persona i l'alegria que això porta és simplement increïble", afirma Cristina Macina.