Sort by
Sort by

Nestlé, per un ambient laboral inclusiu

NESTLÉ, POR UN AMBIENTE LABORAL INCLUSIVO

A Nestlé hem avançat cap a una cultura més inclusiva per a la nostra plantilla LGBTQI+, i el Mes de l'Orgull brinda l'oportunitat de reflexionar sobre les eines clau per a continuar impulsant el progrés en la nostra empresa.

Com en altres edicions del Pride, el nostre departament de Diversitat, Equitat i Inclusió va treballar una sèrie d'activitats i esdeveniments per a tots els equips durant el mes de Juliol.

Frase Nestlé

Fitness amb Orgull

Amb el lema de “Viu el teu Fitness amb Orgull”, es van organitzar una sèrie d'activitats esportives per a tota la nostra plantilla, en les nostres oficines d'Esplugues de Llobregat, Barcelona.

Fitness va dissenyar un packaging d’edició limitada per al Pride del producte de barretes Fitness.

Vive tu Fitness con Orgullo
Barritas de Fitness con Orgullo

Pride Parade 2023 Barcelona

Aquesta última edició de la Pride Parade de Barcelona, celebrada el passat 15 de Juliol, va acollir a totes les persones que van voler reivindicar els drets del col·lectiu, i on un any més Nestlé va estar present.

Nestlé Pride
Nestlé Pride

Com a companyia global, amb gran varietat de perfils en les diferents àrees, és necessari que el nostre compromís d'inclusió sigui una realitat constant.

Declaración de David, Service Integration Manager
Declaración de Abel, Talent Acquisition Intern
Declaración de Aleyda, Senior Data Scientist

Gràcies a la visibilitat i normalització d'aquesta causa, atraiem un major talent a la companyia, ja que el pertànyer a una organització inclusiva és tot un orgull per als qui treballem a Nestlé.