Sort by
Sort by

Programa Educatiu de Nutrició

Els 1.000 primers dies del teu nadó
los 1000 primeros días

Nestlé vol ajudar a les famílies en l'alimentació dels nadons durant els 1.000 primers dies, una etapa que marcarà la resta de la seva vida. Per fer-ho possible, ha creat el "Programa Educatiu de Nutrició", en un format online i elaborat per un equip d'experts nutricionistes.

Des del embaràs fins als 2 anys (els 1.000 primers dies), les necessitats nutricionals del nadó evolucionen contínuament. El programa permet accedir a tota la informació necessària sobre la nutrició durant aquest període de forma ordenada per totes les etapes del nadó, des de l'embaràs fins als 24 mesos. A més, pretén resoldre els dubtes més freqüents sobre el part, la lactància, l'alimentació, la salut i la criança del nadó. 

Bebé

Cada mòdul, dividit per la franja d'edat de l'infant, proporciona tres tipus de continguts: "Descobreix", "Aprèn" i "Practica". Amb aquest format, el programa va facilitant als pares tot tipus de contingut interactiu, des d'estudis, fins a articles, infografies o vídeos que van assessorant i oferint pautes de nutrició durant els 1.000 primers dies de vida dels seus nadons. També ofereix consells, qüestionaris i eines de seguiment perquè els pares puguin posar en pràctica tot el que han après i desenvolupar el potencial dels seus nadons al màxim.

Accedir al programa (https://www.nestlebebe.es/mil-primeros-dias#)