Sort by
Sort by

Nestlé col·labora amb la Creu Roja per garantir l'accés dels nens a l'alimentació


 

Niña comiendo

Nestlé està compromesa amb la Creu Roja a donar suport econòmic als projectes d'alimentació infantil en el marc de l'anomenada Aliança Humanitària per a l'Alimentació Infantil. Al mateix temps, difon les iniciatives de l'organització humanitària amb l'objectiu de sensibilitzar els empleats i consumidors de la necessitat de col·laborar per assegurar l'alimentació dels nens.

Nestlé Espanya col·labora amb la Creu Roja des de 1963, contribuint a que pugui desenvolupar les seves tasques de caràcter social i humanitari, i patrocinant la seva campanya anual de captació i promoció de voluntaris.

Niña pequeña comiendo fruta

L'Aliança Humanitària per a l'Alimentació Infantil

És una iniciativa impulsada per la Creu Roja centrada en aconseguir recursos per garantir l'accés a una alimentació completa de tots els nens. Gaudir d'una alimentació saludable i equilibrada és fonamental per a la salut, el rendiment escolar i el desenvolupament dels més petits.

Per això, la Creu Roja reforça la distribució de menjar entre els menors que assisteixen als seus centres i fa front a la situació d'emergència social que viu actualment una part de la població espanyola i, especialment, els nens.

Creada el maig de 2014, l'Aliança va iniciar una segona fase a mitjans de 2016 focalitzada en ajudar els nens de les llars que pateixen pobresa crònica o greu. Actualment, Creu Roja busca intensificar l'ajuda a les famílies que no han pogut millorar la seva situació després dels anys més durs de la crisi econòmica a Espanya.